Дверний доводчик GU BKS OTS 510 має Високу інтенсивність відкривання і відмінно підійде для різного типу дверей, вага яких НЕ перевищує 120 кг. Матеріалом для них може служить ПВХ, дерево, алюмінію сталь.
Ширина дверей, на яку може бути встановлений доводчик даної моделі не повинна перевищує 1200 міліметрів, а вага НЕ більше 120 кілограм. Дана модель призначена для монтажу на стулках дверей зовнішнього типу з високою і середньою інтенсивністю відкривання.
Сам доводчик можна налаштувати на 2 режиму швидкості дохлопа двері, а також налаштувати силу, з якою буде ця ж двері відкриватися, в залежності від прохідності через двері, приміщення і друге чинників.

Використовувати доводчик можна практично в будь-яких умовах, але варто пам'ятати, що при температурі нижче -15 і вище 45 градусів Можливі збої в роботі, тому, бажано НЕ використовувати його в сильні морози, або, що ще гірше, піддавати нагріванню під прямими сонячними променями. Якщо дотримуватися правил використання і НЕ Нагрівати надмірно, то прилад без проблем «відпрацює» всі свої 5000000 циклів відкривання.
Що стосується розміщення доводчика, то бажано використання всередині приміщень. В першу чергу це через не сильно великого температурного діапазону, в якому доводчик працюватиме комфортно і відпрацює всю кількість циклів закривання / відкривання. Банальний Сильний мороз або нагрів на сонці завдасть приладу Істотний, а іноді і непоправної шкоди. Хороші бронювання зовнішні двері часто важать більше 120 кілограм, що більше максимального ваги для нашої моделі (для такого випадку в даного виробника є моделі, здатні доводить двері вагою до 300 кг). А в умовах приміщення він буде працювати стабільно і довго.
Доводчик GU BKS OTS 510 представлений в трьох колірних варіантах: білий, коричневий і сірий.
Колір можна підібрати залежно від матеріалу (дерево - коричневий, метал - сірий і т.д.), кольору двері або дизайну приміщення.

Комплектація доводчика GU BKS OTS 510 складається з:

Безпосередньо самого доводчика.
Комплект для кріплення доводчика на двері / раму.
Тяга стандартного типу з фіксацією коліна.
В компанії
Концерн G-U BKS родом з Німеччини став результатом злиття двох великих компаній - DKS GmbH (Вельбер) і Gretsch-Unitas (Штутгарт). Утворене фірма стрімко зміцнювала свої позиції і зараз є Найбільшим виробником дверної фурнітури в світі. Основною аудиторією концерну G-U є професіонали в області ремонтів і будівництва. Компанія тісно співпрацює з Найбільшими виробниками вікон і дверей. В Україні її продукція користується мінливої ​​популярністю, оскільки висока якість стоїть відповідне, і далеко не всі вибирають якість.
Виготовлення дверної фурнітури високої якості є окремою гілкою концерну, і дверних доводчиків, в тому числі.