Сучасні дверні ручки

Вибір ручок для дверей завжди складний і важливий. Адже в подальшому, якість і зовнішній вигляд цього елемента будуть впливати на всіх мешканців та відвідувачів приміщення. Важливо щоб дверна ручка гармонійно поєднувалася з іншим дизайном кімнати і безпосередньо дверного полотна. Також важливо, щоб вона була міцною, надійною і зносостійкого. Останній критерій вкрай важливий для приміщень з великою прохідністю людей, наприклад для офісів, магазинів і т.д.

Вибір ручки відповідно до іміджу кімнати і самих дверей

Сьогодні високою популярністю користується стиль хай-тек   і мінімалізм. Обидва види дизайну відрізняються своїм сучасним виглядом і увагою до деталей. Виробники дверних ручок не відстають від сьогоднішньої моди, і активно випускають на ринки моделі своєї продукції найрізноманітніших модифікацій.

Італійські компанії   випускає відмінні і сучасні дверні ручки. Продукція відрізняється високою якістю і цікавим оформленням. Кожна модель унікальна, і знайти їй аналог складно.

Ручки на квадратної розетки  – це відмінний варіант для любителів незвичайних форм в поєднанні з високою якістю. Дана ручка виготовляється з латуні і має матовий хромований забарвлення. Також додатково в комплекті покупець отримує фіксатор для дверей санвузла. Надається накладка під циліндр для дверей з особистим ключем. Всі ручки італійського виробника покриваються водостійким і понад міцним лаковим покриттям. Даний елемент дверної фурнітури розрахований виключно для міжкімнатних та господарських дверей. Ручка кріпиться в квадратної розетки.

Комбіновані ручки – це варіант для любителів гри кольору і форми. Ручка виконана з найвищим технічним вимогам. Виготовляється вона з латуні, має стійке лакофарбове покриття. Може виконуватися в двох колірних варіантах: хром і матовий хром. Завдяки багаторічному досвіду лиття та виготовлення дверної фурнітури, італійська компанія отримала заслужену популярність і затребуваність. До даної ручці в комплекті надається фіксатор для дверей санвузла. А також, для дверей, розрахованих   на індивідуальний ключ, надається накладка під циліндр. Ручка кріпиться в квадратної розетки.

Ручки з певним шиком – відмінний варіант, ідеально підійдуть для житла в стилі мінімалізм. Ручка має тонку основну частину і більш широкий циліндр, це зраджує їй незвичайного виду і особливої ​​елегантності. Зроблена ручка так само і латуні, має лакове покриття і матово хромований колір. Кріпиться ручка на круглої розетки. Є можливість отримати в комплекті спеціальний фіксатор, а також накладку під циліндр.

Італійські компанії виготовляють ручки найрізноманітніших дизайнів, від класики до хай-тека. Всі вироби мають вишуканий вигляд і високу міцність. Ручки для дверей усередині приміщення задовольнять бажання навіть найвибагливіших замовників.