Mul-T-Lock Interactive + CLIQ 
Для багатьох людей часто виникає питання запобігання попадання зловмисників в приміщення шляхом злому дверей. Це дуже відповідальний вибір, так як від якості системи замок-ключ залежить безпека особистого житла. Сучасні технології рухаються вперед з кожним днем ​​пропонують все більш досконалі захисні системи. Однією з популярних новинок є системаMul-T-Lock Interactive + CLIQ.

Основні положення розумної системи захисту
Дана система є досить унікальною в своєму роді, адже дуже гармонійно поєднує в собі надійність механічних ключів та сучасний захисний чіп з неперевершеною« гнучкістю» захисту замку. Електронні та механічні замки самі по собі мають високий ступінь захисту, але ідея з'єднати їх вдалася ізраїльської компанії на славу.
Істотним достоїнством системи є те, що кожен ключ проводиться з унікальною комбінацією. Також вони мають надточний плаваючі штифти, при вході ключа в свердловину, вони створюють електронну комбінацію. Особливості виготовлення таких ключів мінімізують можливість зробити дублікат.
Особливості системи СLIQ
Компанія впровадила на ринок унікальну розробку – систему СLIQ. Принцип роботи даної системи полягає в тому, що в ключ і в сердечник замку вбудовуються мікро пристрою, для шифрування даних. Завдяки такому нововведенню, творець домігся« розумної системи» з легкої налаштуванням і надійною роботою. Один ключ з чіпом підходить виключно до свого замку з таким же типом чіпа. Це дуже зручно, так як чіп можна скопіювати, а, отже, підробити ключ майже неможливо. Джерелом живлення для захисної системи є довговічні батареї, які можна вставляти в ключ і замінити.
Електронний механізм, встановлений в замок, є абсолютно автономним, а значить немає необхідності підключати до нього додаткові пристрої. Це забезпечує можливість монтажу циліндра інтерактивного ключа з так званим штучним інтелектом в будь-який сучасний замок. Отже, для встановлення сучасної захисної системи необхідна наявність металевих або дерев'яних дверей і циліндрового замку європейського зразка.

Mul-T-Lock Interactive + CLIQ дає можливість вивчати і відслідковувати дані від кожного наявного циліндра. Це вірний шлях до підйому рівня захисту офісних і промислових приміщень. Отримані дані можна легко і швидко завантажити прямо на особистий комп'ютер.
Так як кожен ключ має індивідуальний код, то при втраті досить просто зв'язатися з диспетчером і перевести його в статус застарілого / недійсного. Так само слід пам'ятати, що один ключ розрахований для використання тільки одним користувачем.
При застосуванні цієї системи для офісних дверей, можна використовувати допуск з урахуванням часу. Ця функція дозволяє особисто Вам визначати тимчасові проміжки дозволеного доступу до замку для конкретного користувача.
Важливо, що подвійні захисні системи не потребують додаткової проводки, а також робочі батареї досить довгострокові. Mul-T-Lock Interactive + CLIQ легко встановити і контролювати.
Але найголовнішою перевагою є те, що подібну систему практично неможливо розкрити відмичками та дублікатами. У комплекті з циліндром і ключем йде програмне забезпечення, це дає можливість використовувати всі переваги гнучких функцій і програм для забезпечення максимально надійності.