Дверні ручки для розсувних дверей

Вибрати ручку для розсувних дверей досить важко. Це обумовлено тонкощами будови подібних дверей. Але сучасні виробники намагаються всіляко виправити ситуацію, що склалася, і щорічно випускають на ринок продукцію різних модифікацій. Однією з популярних компаній, що спеціалізуються на даній продукції є Colombo. Їх дверні ручки дуже якісні і різноманітні. При необхідності можна відшукати як самі стандартні вироби, так і з оригінальним дизайном, наприклад з дерева, скла і каменю. Такий різноманітний вибір забезпечує високий попит серед потенційних покупців.

Види і характеристики ручок для розсувних дверей

Однією з дуже популярних ручок, для даного типу дверей, є Colombo ID 311. Вона виконується в класичному кольорі — матовий хром. Відома італійська компанія виступає гарантом високої якості своєї продукції. Що підкріплюється гарантійним талоном на 30 років. Це рекордний термін для виробів подібної групи. Ця ручка поєднання стилю хай-тек і вічно актуальною класики. Виріб має приємні вигнуті лінії, які відмінно підкреслять дизайн розсувних дверей. Ручка абсолютно не має гострих країв, що особливо важливо для будинків з маленькими дітьми.

Також популярною можна вважати ручку Colombo ID 411. Вона виготовляється з латуні. Завдяки сучасній технології полірування, має приємний золотистий колір. Ручка має прямокутну форму і відмінно впишеться в розсувну конструкцію під дерево. Виробник гарантує якісну роботу вироби цілих 30 років. Дана ручка відмінний вибір для шанувальників суворої класики.

Досить оригінальною є ручка CD 211. Вона виготовляється з латуні, а виконується в кольорі матове золото. Вона відмінно підійде для темних розсувних дверей. Також варто зауважити, що даний виріб є досить бюджетним, і це не позначається на високій якості і тривалому терміні служби. Застосування сучасних технологій у виготовленні фурнітури, дозволяє виробнику давати гарантію на роботи на 30 років.

Трохи про виробника

Компанія була заснована в 90-х роках в Італії. Завдяки використанню сучасного, роботизованого обладнання, компанія швидко отримала своїх шанувальників. На даний момент вона є всесвітньо відомої і однієї з провідних європейських компаній в даній галузі. У виготовленні ручок, як правило, використовується латунь або хром. Завдяки ретельній роботі дизайнерів і увазі до найдрібніших деталей, всі вироби задовольнять навіть найвимогливіших замовників. Довговічність виробів забезпечується використанням понад міцного лакового покриття. Компанія випускає як авангардні моделі, так і класичні. Вся продукція є екологічно чистою і абсолютно безпечною. Широкий вибір ручок для звичайних міжкімнатних дверей і для розсувних дверей дозволить вибрати найоптимальніший варіант.

Варто зауважити, що вибравши продукцію компанії Colombo, покупець отримує високоякісний товар за доступною ціною і гарантію від 10 до 30 років. Купуючи ручки для своїх міжкімнатних дверей, можна буде не турбуватися про безпеку і можливості поломки. Також всі вироби легко монтуються і не псують вигляд дверного полотна.