Оригінальні дверні ручки

Часто люди стикаються з необхідністю підібрати колір дверної ручки під колір дверного полотна або інтер'єр приміщення. Не завжди це просто зробити. Наприклад, на ринку фурнітури представлено досить небагато білих ручок. А вони користуються широким попитом, введу свого оригінального зовнішнього вигляду і відмінного контрасту з темним дверним полотном. Є кілька прикладів високоякісних дверних ручок саме білого кольору.

Білі дверні ручки, свіжий погляд на фурнітуру

ручки MARTINELLI MONICA При бажанні прикрасити свою темну двері чимось контрастним, відмінний вибір біла дверна ручка MARTINELLI MONICA. Особливістю даного товару є оригінальний зовнішній вигляд, якість і гармонійність. Ручка виконана з латуні, покрита полірованим нікелем і має елементи кераміка. Дуже приємний бонус те, що можлива установка фіксаторів для санузловие дверей. Така ручка стане прикрасою гарною двері і прослужить довгі роки. Ідеально вона підходить для міжкімнатних дверей темного забарвлення. Має наступні габаритні розміри: 120 мм, 52 мм. Діаметр розетки – 50 мм. Є дані ручки мінімум 10 років, так що купуючи дану фурнітуру можна не турбуватися про поломки і знос.

Виробник MARTINELLI є всесвітньо відомим і популярним. Це обумовлено високою якістю і оригінальністю дизайну всієї продукції. Хоча компанія і прагне до високої функціональності і практичності, це анітрохи не погіршує декорування і увага до дрібних деталей.

Roboquattro S белый матовыДверні ручки Colombo Design Roboquattro також виконані в білому кольорі. Дана італійська компанія давно зарекомендувала себе на вітчизняному ринку як високоякісний і добросовісний виробник. Фурнітура компанії, незалежно від ціни, має елегантний зовнішній вигляд і довговічність. В середньому ці ручки служать від 10 до 30 років. Це досить багато в порівнянні з іншими аналогами товару. Дизайн ручки це своєрідне об'єднання хай-тека і епохи Людовика. Вона володіє м'якими вигнутими лініями і не має гострих країв. Якість виготовлення говорить про високі технології, застосовані у виробництві даного елемента.

Ручка Colombo Design Robot білого кольору . Вона має ще більш обтічну форму. Виробник гарантує довгі роки служби і якісне виконання свого призначення. Дана ручка відмінно підкреслить сучасний дизайн житла і стане родзинкою в інтер'єрі. Довговічність її забезпечуєтьсяColombo Design Robot белыевикористанням спеціального гальванічного покриття складається з багатьох шарів, саме воно запобігає зносу. Використання міцної сталевої пружини вберігає ручку від провисання, це збільшує термін служби замку. Держак буде скрипіти, так як пружина надійно захищена від вологи.

Якщо використання білої дверної ручки передбачається для дверей санвузла, то необхідно підібрати відповідний замок. Ідеальним варіантом буде AGB Mediana Evolution WC белый AGB Mediana Evolution WC. Він ідеально білого кольору, зручний у використанні і швидко встановлюється в дверне полотно. Є варіанти замку для дверей з напливом і без. Конструкція даного пристрою забезпечує безшумну роботу. Особливістю цього замку є висока міцність, помірна ціна і довгий термін служби. Швидке кріплення передбачає можливість витягти засувку протягом декількох секунд при необхідності. Для цього достатньо провернути її в сторону відкриття дверей, а вставивши назад в гніздо можна легко закріпити поворотом до клацання.