Дверні ручки компанії Aprile

Ради вам повідомити, що наш Інтернет магазин почав співпрацювати з компанією Aprile. Вона виготовляє неймовірні дверні ручки, які вважаються на дані момент найкращим варіантом для покупців. Вони поєднують стильний дизайн і практичність. Дверні ручки компанії Aprile виглядають дуже витончено і розкішно, не дивлячись на дизайн вашого житла і інтер'єр. Протягом вже декількох років вони виготовляють нові лінійки дверних ручок, які приваблюють своєю гармонійною композицією і класичною формою одночасно.
На даному етапі розвитку їхньої продукції, весь асортимент дверних ручок відповідає перевагам сучасного споживача. Вони зроблені з високоякісного сплаву латуні, що не може не радувати наших клієнтів. Хоч їх мінімалістичний і непримітний дизайн, фурнітура на тлі цілісної картини виглядає дуже ефектно. 
Що стосується внутрішніх характеристик, то механізм дверної ручки Aprile оснащений подвійними металевими поворотними пружинами. Великим плюсом даної серії фурнітури є відсутність пластикових елементів, що забезпечує щільність в приляганні ручки до дверей. Завдяки якісному матеріалу і покриття багатошаровому гальванічного, механізм виділяється своєю міцністю і якістю на тлі інших виробників.
У нашому магазині моделі даної компанії вже з'явилися в продажу. Є величезний асортимент, з якого ви можете вибрати відповідну вам модель, а також колір фурнітури.
Разом з придбанням дверної ручки, ви можете замовити накладки для циліндра або ж накладки для санвузла, що значно заощадить ваш бюджет.
Також комплектація крім пари ручок, які кріпляться з обох боків дверей, містить дві монтажні розетки, квадрат 8х8 мм, два наскрізних болта М4 і два гвинти з внутрішнім шестигранником.
У нашому магазині, замовивши дверні ручки компанії Aprile, ви можете скористатися самовивозом, доставкою нової пошти або кур'єром до дверей по Києву. Оплатити своє замовлення Ви можете готівкою при отриманні, через касу або термінал і за допомогою LiqPay.

Переваги ручок для дверей Aprile

Дверні ручки Aprile подарують вам неймовірно приємні відчуття у використанні і прослужать вам довгий час, завдяки своїй високій якості матеріалу. Замовте фурнітуру у нас, і ви отримаєте консультацію наших фахівців у виборі моделі і оформленні замовлення. Продукція компанії Aprile — це завжди якість, стиль і комфорт.