Новинка серед замків

При бажанні захистити приватне житло необхідно особливу увагу приділити вибору дверного замка. Адже саме від його якості буде залежати збереження квартири. З кожним днем ​​на ринку з'являються все більш досконалі системи безпеки, в тому числі удосконалюються і дверні замки. Однією з уже популярних новинок є механізм MUL-T-LOCK Omega Exagon. Про його особливості та переваги більш детально поговоримо далі.

Особливості даної системи

Зростаючий попит на продукцію даної категорії обумовлений зростанням надійності конструкцій циліндрів і відносно невисокою ціною. Встановити замок MUL-T-LOCK Omega Exagon, значить забезпечити безпеку свого будинку. Що покупець отримує при придбанні даної продукції:

  1. Все системи замків цього типу проводяться відповідно до високих європейських стандартів і технікою безпеки. Відповідно, Ви отримуєте механізм найвищої якості і можете бути впевненим у безпеці свого житла.
  2.  
  3. Надійна компанія несе повну відповідальність за свою продукцію, гарантуючи її надійність і довговічність. Витратившись раз, можна на тривалий час забути про свої клопоти з замком.
  4. Якість матеріалу не піддається сумнівам. Загартована сталь– надійний захист від зломів і вандалізму.
  5. Співвідношення ціни та якості. Надійність замку повністю відповідає вартості.

За рахунок нестандартної системи замикання замку, його взломостойкость збільшується. Механізм оснащений броненакладкой і тристороннім становищем пинов. Також важливою особливістю є наявність не класичних, а шестигранних ригелів.

Дверні замки даної компанії по праву вважаються універсальними і наднадійними. При вирішенні придбати саме такий механізм важливо пам'ятати, що встановлювати його можна виключно на двері ширше 45 мм. Також, замок комплектується 5 ключами зі світлофорної системою. Це означає, що передбачено 3 зелених ключа для основного використання, один жовтий ключ на випадок втрати всіх зелених, один червоний ключ на випадок втрати всіх зелених і жовтого ключів. Також є спеціальна кодова карта, створена для системи ключів.

Комплектація замку MUL-T-LOCK Omega Exagon

В класичний комплект входять наступні елементи:

  1. Замок– 1 шт.
  2. Ключі– 5 шт.
  3. У відповідь планка– 1 шт.
  4. Циліндр– 1 шт.
  5. Броненакладка– 1 шт.
  6. Накладки декоративні– 2 шт.
  7. Кріплення.
  8. Інструкція.

За способом монтажу замок врізний, встановлюється всередині дверного полотна. Розраховано, що він буде служити верхнім запасним. За кольором даний механізм виготовлений під хром.

Трохи про виробника

Мультілук це гігант виробництва дверних замків різних типів, особливо з підвищеним ступенем захисту. Основний офіс компанії знаходиться в Ізраїлі. Виробництво орієнтовано на великі комерційні та промислові замовлення, але і невеликі вітчизняні компанії виробляють установку замків.

Крім випуску оригінальної і якісної продукції, компанія організувала цілу мережу сервісних центрів обслуговування. Це дає можливість отримувати дублікати ключів швидко і без зайвих витрат.

Компанія народилася в далекому 1973 році, завдяки постійним вкладенням у виробництво, її керівники вивели Мультілук на зовнішній ринок. Сьогодні продукція компанії користується всесвітнім визнанням і широкою популярністю.