На думку дизайнерів, ручки– це головний елемент, який доповнює і передає  стиль дверей. Саме від уміння підібрати правильний колір  і дизайн ручок залежить  сприйняття інтер'єру  кімнати в цілому.  Тому на даному етапі розвитку меблевої фурнітури, виробники можуть запропонувати своїм споживачам широкий  асортимент  різних моделей дверних ручок, які відрізняються своєю унікальністю і обробкою.

Переваги італійських міжкімнатних ручок

Фурнітура– це досить складна деталь в інтер'єрі. Вона може як підкреслити стиль кімнати, так і зіпсувати враження про неї. Отже, вибір ручок слід приділяти особливу увагу. Але, звичайно ж, існують ручки, які підходять до будь-якого інтер'єру і в той же час дуже зручні і естетично привабливі. 
Провідне місце серед всієї дверної фурнітури займають класичні ручки. Незважаючи на те, що мода щороку змінюється і створюються інші стилі і дизайни, фурнітура класичного стилю завжди була і буде актуальною. Головною перевагою таких ручок є їх обробка. Їх дизайн не кидається в очі, вони не концентрують на собі увагу, а навпаки, доповнюють благородні відтінки дверей.

Особливості італійських ручок для дверей

Найголовнішою особливістю даного стилю ручок є те, що в них не використовуються яскраві кольори. Бажано подавати швидше природні  відтінки: срібло, золото, состаренное залізо, античне олово і чорне срібло. Таким чином, ручки класичного стилю відмінно зможуть поєднуватися в будь-якому інтер'єрі: і в шикарному бароко, і в стриманому стилі лофт.
У нашому інтернет-магазині головними виробниками, що спеціалізуються по класичним ручкам, є компанії Colombo, Fadex, Fimet, Linea Cali і Mandelli. Ці італійські бренди пропонують великий вибір класичних ручок, які поєднують в собі практичність, ефектність і розкіш.
Моделі ручок цих компаній підійдуть кожному споживачеві як дизайном, так і ціновою політикою. Переглядаючи весь асортимент нашого інтернет-магазину, ви побачите, що саме ці дверні ручки виділяються з усіх інших. Вони не тільки привертають покупців своєю вишуканістю та екстравагантністю, але і високою якістю. 
Наприклад, дверна фурнітура Linea Cali відрізняється своїм неперевершеним дизайном. Моделі, в яких поєднується матова бронза і потрісканий фарфор, виглядають просто надзвичайно! А виробник Fimet більше увагу приділяє деталізації ручок, що робить їх вигляд неповторним. 

Класичні ручки в інтер'єрі грають ключову роль, так як саме за допомогою їх інтер'єр оживає і стає більш граціозним і аристократичним.