Новинка в світі захисних систем

Захистити своє майно прагне кожна людина. Щоб задовольнити цю потребу, виробники дверної фурнітури щорічно удосконалюють свої захисні системи. Однією з новинок на ринку можна вважати циліндр ABLOY Protec2. Це приклад використання найсучасніших технологій для виготовлення серцевин замків. Даний циліндр по праву вважається проривом в категорії захисних систем. Використана технологія запатентована до 2030 року. При бажанні убезпечити своє майно, ABLOY Protec2– ідеальний вибір.

Детальніше про технічні параметри і характеристики

Завдяки використанню індивідуальної кодової карти досягається максимально можлива секретність механізму. Ключ рухається всередині м'яко і плавно, що мінімізує тертя, а, отже, і знос системи. Це досягається за рахунок використання системи AWS. Також циліндр має електромеханічний доступ до контролю з використанням системи CLIQ. Замки з даними механізмом відмінно показують себе при спробі злому або вандалізму.

Особливості пристрою:

  1. Ключ виготовляється за сучасною технологією, нарізка відбувається відразу на двох радіусах;
  2. При необхідності можна відкрити двері ключем зовні, навіть якщо зсередини вставлений ключ. Це здійснюється за допомогою частини циліндра, яка управляється шестернею;
  3. Механізм практично не зношується, за рахунок відсутності тертя з ключами;
  4. Також, циліндр має нову сучасну функцію– диск-контролер в поєднанні з інтерактивним датчиком на ключі;
  5. Все використані матеріали абсолютно безпечні і відповідають вимогам міжнародних стандартів;
  6. Система має 1970 000  000 комбінацій.

Також слід зауважити, що циліндр оснащений захистом від висвердлювання і бампінга. Це досягається використанням лицевого диску із загартованої сталі. Весь корпус системи посилений. Є можливість подовжити циліндр від початкового розміру 31х31 мм до 130х130 мм. Варто зауважити, що даний механізм проводиться в декількох варіантах: двосторонній, односторонній, ключ-тумблер і ключ-ключ.

Колір можна замовити під замовлення з декількох варіантів: латунь, хром, матовий хром. У комплекті надаються три ключі та кодова картка. Дублікати можна зробити в сервісних центрах за пред'явленням індивідуальної карти і ключа оригіналу.

Висока безпека циліндра досягається використанням майже 2 млрд комбінацій, а також укріпленого лицевого диску і всього корпусу. Специфічна нарізка дисків всередині механізму, теж підвищує рівень взломостойкості. Коли ключ заходить в свердловину і провертається, диски рухаються на менший або більший кут в залежності від нарізки.

Наявність товстої загартованої шайби забезпечує надійний захист від висвердлювання. Також, можна не побоюватися відмичок, так як щоб відкрити замок доведеться повернути абсолютно все диски, що практично неможливо. Відсутність пружин і штифтів забезпечує стійкість до будь-яких зовнішніх впливів. Виготовити копію без пред'явлення індивідуальної карти неможливо. Це надійний захист майна, житла і власного життя.

Компанія ABLOY це фінський виробник, що спеціалізується на легких і захисних замках. Вся продукція має високий рівень секретності за рахунок наявності унікальних нарізних дисків. Також важливою перевагою можна вважати можливість використовувати дані замки в будь-яких умовах зовнішнього середовища.