Наш інтернет-магазин співпрацює з десятками іноземних компаній, продукція яких відрізняється своєю неймовірною якістю та дизайном. Однією з найвідоміших є бренд Tupai. Це найкращий португальський виробник дверної фурнітури. Фабрика Tupai вважається дуже відомою та популярною в Європі, залучаючи клієнтів своїм неперевершеним дизайном дверної фурнітури та високоякісним матеріалом.

Латунні ручки Tupai огляд

На даний момент компанія Tupai розробила нову серію дверних ручок – 5S. Вони були випущені у кількох кольорах: латунь, матовий хром, чорний нікель, нікель, чорний. Давайте розглянемо деякі варіанти докладніше.

Дверні ручки Tupai 4160Q 5S Латунь це переможець серед ручок цієї серії. Завдяки своєму неймовірно насиченому кольору, ручки виглядають дуже розкішно та ефектно. Поєднується дана модель ручок з різними відтінками дверей та підходить під будь-який дизайн кімнати. Ручки зроблені з високоякісної сировини латуні та замак. Виробники дуже креативно підійшли до оформлення нової колекції ручок і застосували нові стилі оформлення в даній моделі. Зауважте, тут немає гострих кутів, але й сама ручка також не ідеально круглої форми. Тому виробники опрацювали концепцію тонкої обробки граней та застосували високі технологічні процеси. В результаті, ми отримали дуже універсальний стиль, який приваблює своєю витонченістю та оригінальністю.

Друге місце по продажах займає ручка дверей Tupai 4160R 5S Хром. Дана модель відрізняється сучасним дизайном та відтінком. Вони ідеально підходять для ванних кімнат, віталень та веранд. Ручки цієї серії чудово виглядають як у сучасному, так і в класичному стилі. Їхнє неймовірне оформлення та колір розроблялися професіоналами, які дуже точно та глибоко вивчили потреби клієнтів. Ці ручки зроблені з якісного та надійного матеріалу, оскільки ця компанія спеціалізується на обробці нержавіючої сталі. Модель 4160R 5S Хром виглядає дуже сучасно та елегантно, що дозволяє споживачам використовувати їх у різних інтер'єрах та стилях кімнат.

Неймовірно приваблива модель дверних ручок Tupai 4164Q 5S Латунь з'явилася в асортименті і в нашому інтернет-магазині. Це унікальна модель, яка не зможе залишити байдужим жодного клієнта. Ідеальний золотий відтінок чудово поєднується як зі світлими, так і з темними тонами. Завдяки такому дизайну ручок інтер'єр виглядає більш жвавим і модерним. Ручки дуже практичні у своєму використанні, не мають гострих кутів, що знижує ризик яких-небудь травм. Модель Tupai 4164Q 5S Латунь – це красиво, надійно та практично!

Дверні ручки Tupai 4162Q 5S Латунь – це одна з найяскравіших та найоригінальніших новинок компанії. Вони приваблюють споживачів своїм неймовірним дизайном та кольором, який протягом усього використання залишається таким же насиченим та глибоким. Ця модель вважається дуже практичною у повсякденному використанні. Зроблені з високоякісного матеріалу, ручки Tupai 4162Q 5S Латунь можна встановлювати як в будинках, так і в офісах. Вони виглядають дуже елегантно та ефектно, що надає статусу їхньому власнику.

Мінімалістичний дизайн дверей ручок Tupai 4164R 5S Хром неймовірно виглядає в сучасному інтер'єрі. Вони ідеально підійдуть під усіма відомий стиль лофт. Ця модель ручок виглядає скромно та дорого одночасно. Простий, нічим не помітний дизайн дуже тонко підкреслює оригінальний і універсальний стиль моделі. Ручки досить прості у монтажі, мають усю необхідну комплектацію. На двері виглядають дуже ефектно та розкішно. Модель дверних ручок Tupai 4164R 5S Хром – це поєднання практичності, якості та стилю.

Дверні ручки Tupai 4161Q 5S Black

Дверні ручки Tupai 4161Q 5S Black у своєму оформленні вийшли дуже яскравими та сучасними. Ця модель – один із представників універсальної колекції 5S. У ній виробники подали неймовірний мікс елегантності та класики. Ручки будуть ідеально поєднуватися як зі скромним, так і з розкішним інтер'єром кімнати. Головною фішкою моделі є дизайн. Округлені гострі кути виглядають дуже практично. У повсякденному використанні фурнітура цієї колекції відрізняється зручністю та надійністю.

Tupai 4163R 5S Хром


Неймовірно красива та сучасна модель дверних ручок Tupai 4163R 5S Хром зроблена з високоякісного матеріалу і поєднує в собі практичність і стиль. Ця модель вважається ідеальним варіантом для щоденного використання. Вони дуже щільно прилягають до дверей і виконують свої функції на всі 100%. Ручки мають неймовірний відтінок, за допомогою якого підкреслюють колірну гаму кімнати та її стиль загалом.

Португальська компанія Tupai у своїй новій колекції ручок 5S застосувала найінноваційніші технології та випустила лінійку сучасної дверної фурнітури, яка лідирує завдяки своєму стильному дизайну, високоякісному матеріалу та легкому використанню.

740 це магазин який пропонує супер-вигідні пропозиції для мешканців Дніпра, Києва, Львова, Тернополя, Харкова, Одеси, Вінниці та інших міст України. Знижки на новинки і не тільки в каталозі дозволяють купувати якісні брендові вироби за привабливими цінами.

Гарні зручні дверні ручки це гарний настрій протягом усього терміну експлуатації.