Напевно, в кожного настає момент, коли треба поміняти замок на новий. І тоді виникає питання: що потрібно враховувати при його покупці? Дійсно, до цього питання потрібно підійти серйозно, так як в разі невірних вимірів параметрів вашого старого замку, ви не зможете встановити нову модель.

На що звернути увагу при покупці нового замку?

  • По-перше, це осьової інтервал між краєм замку і центром замкової щілини, параметр ще називають дорнмасс або бексет, який позначає відстань від краю замку до центру серцевини"В". З огляду на даний параметр, ви уникнете необхідності коригування двері під новий механізм замка. 
  • По-друге, це міжосьова відстань"А", Яке є одним з головних базових термінів при виборі дверного замка. Це позначення означає відстань від центру ручки до центру поворотної частини циліндрового механізму або ж до центру ключового отвору замкової щілини. Також як і з попереднім параметром, внаслідок неправильних вимірів, ви будете змушені істотно переробляти полотно дверей до необхідних вам розмірів.
  • По-третє, це вимір вікна під корпус замку. Це один з переліку важливих параметрів, яким не слід нехтувати. Якщо у вас замок накладної, то вікна не буде. Вимірюючи відстані вікна під корпус замкового механізму, слід зробити виміри міжцентрової відстані між усіма кріпильними отворами. Найкраще всі параметри записувати в міліметрах, так як при підборі нового замка все відстань в механізмі будуть вказуватися в цій одиниці довжини.

Звичайно ж, найкраще буде звернутися до кваліфікованих фахівців, які буквально за 5 хвилин зроблять всі необхідні виміри. Це не тільки швидко і зручно для вас, але і в першу чергу надійно. Тоді у вас не виникне питань в магазині, і ваш новий замок ідеально підійде під попередні параметри. 

В нашому інтернет-магазині вам допоможуть не тільки підібрати хороший якісний замок, але і допоможуть вимірювати всі необхідні параметри. Адже головною метою наших фахівців є задоволення всіх потреб наших клієнтів.