Як обрати дверну фурнітуру?

Важливим етапом в ремонті житла є вибір і установка міжкімнатних дверей. Після вибору типу і дизайну дверного полотна слід уважно підібрати фурнітуру. У міжкімнатних дверях вона виконує функцію контролю приміщення, зручного відкривання і закривання, а також підкреслює і доповнює зовнішній вигляд кімнати і двері зокрема. Від правильного вибору дверних ручок в майбутньому залежить гармонійність всього приміщення.

Перед придбанням ручки, варто обміркувати, який саме тип ви хочете, які параметри повинні бути у неї і який дизайн. Варто віддавати перевагу великим брендам, в такому випадки можна бути впевненим в довшому терміні служби і зручної експлуатації виробу. Одним з великих фінських виробників є фірма ABLOY. Вони пропонують ручки для внутрішніх дверей в різних видах комплектації. В асортименті представлені найрізноманітніші стилі оформлення дверних ручок, є як з класичним, так і з сучасним дизайном. Компанія гарантує високу якість, за рахунок використання сучасних матеріалів і способів обробки.

Огляд дверної фурнітури: Характеристики та особливості

Розглянемо кілька популярних дверних ручок від компанії ABLOY

POLARITA — це досить бюджетна дверна ручка. Виготовляється вона з високим скандинавським стандартам і відмінно поєднується з дверними замками схожого типу. POLARITA має хромоване покриття, яке відмінно підкреслює темне дверне полотно. Встановлюється вона на міжкімнатні двері товщиною не більше 40 мм. Відмінно показує себе в місцях з високою прохідністю. Ідеально підійде для офісів, магазинів і звичайних житлових кімнат.

DUETTO відмінна дверна ручка, дорожча і вишукана ніж попередниця.& Nbsp; Має хромоване покриття. Виготовляється з латуні. Виконана в класичному дизайні, але відмінно впишеться і в сучасний інтер'єр. Встановлюється на двері шириною від 56-80 мм. Надійна, має довгий термін служби і комфортна у використанні.

MINNEA — досить бюджетний варіант з унікальним вишуканим оформленням. Виготовляється з латуні. Має відмінні показники роботи в багатолюдних місцях. Чи стане прикрасою будь-якої класичної двері. Кріпиться на круглій розетки і поєднується з різними замками, що відповідають скандинавським стандартам. Встановлюється на двері шириною не більше 40 мм. Дана ручка це своєрідний дует якості і доступності.

POHJOLA втілила в собі всю скандинавську надійність і сучасність дизайну. Ручка має круглої розеткою, а також плавними лініями робочої частини, що переходять в загострене закінчення. Виготовляється вона з латуні, для приємного зовнішнього вигляду матеріал якісно полірується. Встановлюються дані ручки на двері товщиною від 38 до 60 мм. POHJOLA відмінно показала себе в місцях громадського використання, таких як магазини і готелі. Довгий термін служби обумовлений якісним матеріалом і високим рівнем збирання.

FORUM — біла ручка, яка завоювала високу популярність серед покупців. Має оригінальний дизайн і зручні форми. Відрізняється своїм білосніжним кольором, ідеально підкреслить сучасний інтер'єр кімнати. Має доступну ціну і високу якість. Сумісна з замками скандинавських виробників. Кріпиться на дверне полотно шириною від 35 до 40 мм.

При виборі дверної фурнітури варто відштовхуватися від особистих переваг, якості виробу і інтер'єру приміщення.