Споконвіку захист власного житла відігравала важливу роль в системі пріоритетів людства. Забезпечити недоторканність власного будинку вкрай важливо і в сучасному світі.

Захист циліндра антивандального фурнітурою Rostex

Дверні ручки ROSTEX R1-R4 – яскраві представники захисної дверної фурнітури.  Їх клас безпеки відповідає 3 та 4 за регламентом ЄП 1906.Hexrb ROSTEX R1/R4Для їх виготовлення використовуються виключно матеріали високої міцності, а унікальна конструкція забезпечує збереження корпусу замку і його циліндра. Важливим нововведенням є об'єднання броньованої накладки з дверною ручкою.

При необхідності придбати захисну фурнітуру, не варто ігнорувати надійність виробника. Бажання заощадити на цій деталі може дорого обійтися в майбутньому. Купуючи товар в спеціалізованому магазині можна бути впевненим в його якості та надійності.

Особливості конструкції захисної дверної ручки

Так як пристрої даного виробника крім звичайних функцій дверної ручки, повинні ще забезпечувати надійний захист двері, то у їх конструкції є деякі особливості.

  1. Для захисту циліндра замка від можливості висвердлити, передбачений загартований сердечник. Це забезпечує підвищену міцність і надійність конструкції.
  2. Для захисту від спроб механічного злому, в пристрої передбачена пластина з загартованого матеріалу, що закриває корпус замку.
  3. До дверей ручка кріпиться за допомогою 8 мм стяжних гвинтів підвищеної міцності. Вони розташовані з внутрішньої частини дверей, що оберігає їх від механічних пошкоджень і зменшує шанси дістатися до замку і його циліндру.
  4. Дані дверні ручки ROSTEX R1-R4універсальні, їх можна кріпити на різні двері, з правобічної і лівобічної системою кріплення.

ROSTEX DECORПри придбанні стандартного комплекту, кріплення ручок передбачено на металеві або дерев'яні двері з товщиною полотна від 38 мм до 55 мм. Також можливе застосування додаткових дверних аксесуарів, але їх товщина не повинна перевищувати 100 мм.

Rostex також передбачає встановлення захисних ручок в тандемі з різними замками, вітчизняних і зарубіжних виробників. Це забезпечується можливістю підібрати ручку з необхідним осьовою відстанню, в наявності є 72 мм, 85 мм і 90 мм.

Захисні ручки ROSTEX R1-R4 бувають різних колірних забарвлень: хром, відполірована латунь і пофарбовані порошковим фарбником в коричневий колір.

Продукція проходить ретельний контроль якості на виробництві, за рахунок цього має тривалий термін експлуатації і не боїться зовнішніх впливів. Всі ручки компанії виробляються або на основі планки, або на основі розетки. Модель R4 має дві натискні ручки, а модель R1 тільки одну.

При придбанні захисних ручок важливо враховувати якість і клас захисту самих дверей. Немає ніякого сенсу ставити надійні дорогі ручки на кволе дверне полотно. Ідеально щоб клас взломостойкості дверей відповідав класу захисту ручки.

ROSTEX RX R 4Компанія Rostex з'явилася на початку 20 століття в Чехії. У ті роки вона займалася виробництвом дрібних деталей для дверей. На сьогоднішній день це одна з провідних компаній на ринку дверної фурнітури. На вітчизняному ринку продукція ROSTEX представлена ​​в основному захисною фурнітурою: ручки, накладки, протектори. Поєднання приємного зовнішнього вигляду і надійної конструкції виправдає найвибагливіші очікування.