Замки для бронедверей

Вибір замка для вхідних дверей завжди складний, так як на нього покладається досить велика відповідальність. Вкрай важливо, що б цей тип замків мав такими характеристиками: надійність, практичність, високий рівень взломостойкості. Щоб забезпечити захист власного майна слід ставити запірні системи від відомих і перевірених виробників. Однією з таких є Mottura. Дана компанія стала популярною за рахунок своїх врізних та накладних замків високої надійності.

Огляд одного з найпопулярніших замків від Mottura

На сьогоднішній день заслужену популярність завоював Mottura 54Y939. Цьому посприяло велику кількість істотних переваг механізму. Дане пристрій забезпечений можливістю швидкої перекодування. Також володіє надійним захистом від злому відмичками, укріплено марганцевістой пластиною проти перелому і висвердлювання.

Вкрай важливим гідністю компанії є успішна боротьба з можливістю виготовити ключ копію. Не так давно, зробити дублікат для сувальдного замку можна було буквально де завгодно. Сьогодні Mottura звела таку можливість до мінімуму, завдяки індивідуальній системі MY KEY. Дана система являє собою наявність рухомих кулястих елементів на ключі оригіналі, це робить неможливим отримати копію для незаконного відкриття замку.

Але господарям не варто побоюватися таких нововведень. При необхідності зробити копію ключа є можливість звернутися в сервіси обслуговування, по пред'явленню ключа оригіналу і картки індивідуального користувача можна зробити дублікат. Рухомі елементи анітрохи не заважають ключу в циліндрі, вони вступають у взаємодію і забезпечують плавно рух ключа в замку.

Повне закриття замка на увазі 4 обороту ключа на 180⁰. Діаметр ригелів 1,8 см. В комплекті йдуть 5 ключів для використання і один монтажний. Система має 4 клас захисту і розрахована для дверей не нижче 3 класу. Також замок ідеально підходить для дверей не ширше 50 мм.   Зсередини можна відкривати і закрити двері, використовуючи ключ або вручну. Замок не універсальний, буває лівостороннім і правостороннім. Також механізм має хромований колір і зовсім не псує декор двері.

Трохи про компанію

Італійська компанія MOTTURA спеціалізується на виробництві важких замків для металевих дверей. Даний виробник один з найвідоміших і популярних на ринках Росії та України. Найбільше уваги фірма приділяє складним захисним замкам. Сучасні технології і постійне впровадження новинок дозволяє компанії не відставати від конкурентів.

Приємним бонусом до високого рівня захисту можна вважати м'який і плавний хід ключа в свердловині. Саме завдяки поєднанню надійності і комфорту, замки від даного виробника користуються всенародною популярністю. Багато замки володіють великою кількістю секретів, що забезпечує високий захист житла і майна. Також, компанія весь час намагається мінімізувати можливість підробки ключів і можливість злому. MOTTURA випускає не тільки сувальдні замки, але і легкі замки, замки блокатори і циліндрові системи самих різних модифікацій. Купуючи захисну систему від даної фірми, можна бути впевненим у збереженні свого майна та безпеки власного житла.