Зараз на ринке дверної фурнітури існує величезний вибір міжкімнатних ручок, які практично однакові за зовнішнім виглядом і характеристиками. Але як же вибрати насправді високоякісну і зносостійку річ? Найкраще проаналізувати всі бренди і вибрати найкраще з кращого. Тому розглянемо кілька прикладів міжкімнатних ручок, які практично ідентичні за своїм дизайном, і відзначимо їх переваги.

По-перше, слід звернути увагу на чеську фірму ROSTEX. Це виробництво спеціалізується на фурнітурі для міжкімнатних дверей. У більшості випадків їх ручки виготовлені з нержавіючої сталі. Наприклад, нова модель з сері VIGO виконана з цього матеріалу і дуже красиво виглядає в будь-якому інтер'єрі. Вони мають чудове багатошарове гальванічне покриття, що витримують тривалий період експлуатації. Ця модель повністю виконана з нержавіючої сталі і доповнена декоративним покриттям. Так як фурнітура зовсім не піддається корозії і зносу, вона прекрасно підійде як для міжкімнатних дверей в будинку, так і в громадських місцях.

Наступною неймовірно схожою за фасоном і дизайну міжкімнатних ручкою є нова модель Arabis від італійського виробника Aprile. Вона поєднує в собі лаконічний стиль, прекрасна якість і практичність. Ця ручка досить ергономічна, тому підійде не тільки для використання в приватному будинку, а й в офісі чи ресторані. Перевагою моделі є те, що вона оснащена подвійними металевими поворотними пружинами. Також при кріпленні в даному випадку не потрібні пластикові елементи. Це сприяє кращому прилягання ручки до дверного полотна і візуально виглядає більш акуратно й охайно. Механізм виконаний з надійного металевого сплаву ZAMAK, який прекрасно протистоїть впливу зовнішніх факторів і абсолютно не втрачає свого первинного вигляду.

Одні з найякісніших і популярних брендів в дверної фурнітури вважається Tupai. Це португальська виробник,  який виготовляє ручки та інші види дверних аксесуарів використовуючи високотехнологічну обробку металу. Лінійка ручок FAVORIT вийшла неймовірно надійної і довговічною завдяки якісної сировини. Латунь і zamak в поєднанні представляють чудовий сплав, що володіє прекрасною міцністю і зносостійкість. Він легко переносить різні температурні умови і практично не піддається фізичних пошкоджень. Що стосується дизайну ручок, він виглядає досить мінімалістично і ніжно. Тут також немає гострих кутів, що відмінно підійде для тих у кого є маленькі діти. Всі грані оброблені тонко і виглядають дуже ефектно.

Компанія Tupai також презентувала неймовірно яскраву і насичену серію ручок 4002Q 5S. Вони виконані в різних колірних варіаціях, але найбільшої уваги заслуговує відтінок латуні, який виглядає дуже ефектно і розкішно. Дизайн виробу виконаний в строгому стилі лофт і не відрізняється зайвою пишнотою і деталізацією. Ця модель прекрасно підійде під будь-який стиль і інтер'єр. В якості основних матеріалів було обрано латунь іzamak, які володіють чудовою надійністю і якістю. Вони досить стійкі до зносу і практино несвоїх характеристик.

Не менш відомою фірмою з виробництва дверної фурнітури по всій Європі є компанія STERK. Вона створила оригінальну і яскраву лінійку ручок з нержавіючої сталі 1701.

Головною особливістю цих виробів є те, що вони забезпечують прекрасне щільне прилягання до дверей. Механізм цієї ручки має вбудовані подвійні металеві пружини, які дозволяють відкривати і закривати двері легко і плавно. Завдяки відсутності пластикових елементів, виріб відмінно фіксується на дверному полотні і виглядає більш акуратно.

На що ж в першу чергу звернути увагу при покупці дверної ручки?

  • Матеріал вироби і наявність гальванічного покриття. Саме ці моменти в майбутньому покажуть вам довговічність ручок і їх якість.
  • Наявність додаткових деталей. Звертайте увагу чи є в комплекті наскрізні болти, гвинти з внутрішнім шестигранником, монтажні розетки.
  • Дизайн і колірне рішення.  Вибирайте ручки, які будуть вам максимально зручними і практичними у використанні. Враховуйте наявність гострих Кутів і пластикових елементів.

Наш інтернет-магазин має широкий асортимент дверної фурнітури, а також ті моделі ручок, про які йшла мова трохи вище. Там ви можете вибрати всі необхідні вам параметри і вибрати найбільш підходящий і практичний варіант для вас.