Одними з найпростіших в установці, але досить надійних і зручних варіантів дверної фурнітури вважаються ручки-скоби.

Ручки-скоби і їх різновиди

Їх головною особливістю є мінімалістичний дизайн і практичність у використанні. Цей тип дверних ручок може бути створений в різноманітній формі і дизайні. Також для створення їх використовуються різну сировину і матеріали. У більшості випадків, ручки скоби встановлюються там, де запірний пристрій на двері не передбачено.

Головними перевагами ручок-скоб є:

  • Простий і максимально надійний механізм. У них немає складної конструкції, тому ймовірність поломки дуже низька.
  • Великий термін роботи. Часто трапляється, що під час використання поверхня ручок дуже затирається або ж втрачає насиченість кольору. В такому випадку її можна оновити і не витрачається на покупку нової.
  • Легка установка. Для монтування ручок-скоб досить прикрутити їх саморізами до основи.
  • Широкий асортимент. Ручки такого типу набирають величезну популярність, тому зараз можна зустріти досить багато варіантів оформлення та дизайну.

Різновиди дверних ручок-скоб:

Ручки-скоби з ПХВ найчастіше встановлюються на металопластикові двері. Зазвичай вони представлені в білому відтінку і з довжиною в 250 мм
металеві ручки в більшості випадків встановлюють на вхідні алюмінієві або ж металеві двері. Вони відмінно працюють як всередині, так і зовні приміщення.
Дверна фурнітура, оформлена в античному стилі. Дизайн таких моделей дуже відрізняється від звичайних сучасних, так як в них більше уваги приділяється стилізації ручок, розробці деталей і пошуку цікавого відтінку.
Також виділяють ручки-скоби, які створюються спеціально для саун і лазень. Тоді рукоятку виготовляють з дерева, а кріплення– з металу. В основному вони йдуть без пари.
Ручки такий типу дуже часто використовуються в міжкімнатні двері. У більшості їх дизайн досить мінімалістичний і невимушений. Але бувають і моделі виконані в розкішному античному стилі. Також такі ручки виготовляються в різних відтінках. Це може бути і нержавеющая сталь, і хром, полірована латунь і матова бронза.
Ручки-скоби можуть використовуватися і для сільськогосподарських приміщень. Вони відрізняються досить низькою вартістю, високим рівнем надійності і зносостійкості. Дизайн у них дуже примітивний і простий.
Наш інтернет-магазин 740 пропонує  клієнтам широкий асортимент ручок-скоб, де ви зможете знайти різноманітну дверну фурнітуру як і для класичного стилю, так і для сучасного.