Іноді трапляються ситуації, коли необхідно зробити дублікат ключа типу MUL-T-LOCK або ABLOY. Тоді виникає питання, адже його не так вже й просто замовити в звичайному майстерні. Дуже важливо щоб сервісний центр мав високоякісне обладнання, за допомогою якого співробітники зможуть зробити вам ідентичний ключ.
Ключі MUL-T-LOCK і ABLOY мають високий рівень захисту і надійності, адже нарізки на них виконані в різних варіаціях.
Особливість ключа ABLOY в тому, що кодові нарізки на ключі виконані з надзвичайною точністю і нанесені на ключ під різними кутами. Ключі та системи замикання в платформі ABLOY були розроблені спеціально для індустріального обладнання, контейнерів, воріт, шахт і висячих замків. Ключі оснащені системою AWS, яка забезпечує опірність ключа до тертя і зносу.


Також варто відзначити, що ключі ABLOY захищені патентом до 2027 року. Тому ключі виготовляються виключно в авторизованих центрах ABLOY при наявності кодової картки користувача, яка  йде в комплекті з замком. І найголовніше, виключно з використанням оригінальних фірмових бланків ключів ABLOY і на спеціальному фірмовому верстаті для нарізки ключів за заводськими кодами. Картка користувача замку несе інформацію про профілі ключа, який використовується. Процес виготовлення починається з розшифровки прямого коду нарізок ключа.
Якщо розглядати ключ MUL-T-LOCK, слід зауважити, що даний ключ в циліндрі взаємодіє з системою телескопічних секретів. Кодові нарізки на ключі виконані з прецизійної точністю і мають форму круглих поглиблень, які розташовані за принципом« одна в одній» ;.

Система телескопічних пінів перевірена часом і забезпечує високий рівень безпеки. Для бездоганної і тривалої роботи механізмів циліндра, ключі повинні бути виготовлені з ідеальною точністю. Досягти відповідного рівня точності можливо тільки на спеціальному обладнанні, яке дозволяє виготовляти ключі по заводським кодами. Спеціальне фірмове обладнання необхідного рівня та оригінальні заводські бланки ключів є тільки в спеціальних сервісних центрах.
Тому, створення дубліката ключа– це дуже відповідальна робота, яка несе за собою, в першу чергу, безпека клієнтів. Наш сервісний центр радий повідомити, що ми з задоволенням зможемо вирішити вашу проблему і зробити дублікат ключа за лічені хвилини. Телефонуйте 044 338-78-79  050 394-20-27  067 524-35-24 з радістю підкажемо де і як швидко ви зможете виготовити дублікат.