Приховані дверні петлі на протязі останніх років набирають все більшої і більшої популярності з боку споживачів. Все це обумовлено їх практичністю під час використання. Деякі з них регулюються в 3-х вимірах, що дозволяє відкривати полотно до 180 градусів. Також, дверні петлі прихованого монтажу виглядають більш естетично і акуратно.
Ця новинка стала дуже популярною ще й завдяки своїм зовнішнім характеристикам. На нашому сайті у вас є унікальна можливість вибрати дану фурнітуру за кольором. Ви знайдете  не тільки білий або чорний колір моделі, але і матовий хром, матове срібло, золото і латунь.
Компанії OTLAV, AGB, Anselmi, KOBLENZ і багато інших зараз вважаються найпопулярнішими за якістю їхньої продукції. Дані виробники представляють споживачам приховані петлі з високоякісного матеріалу.
Кожна компанія все-таки відрізняється деякими моментами в створенні своєї продукції. Наприклад, фурнітура OTLAV відрізняється зносостійкістю і не вимагає додаткового змащення. А зносостійкість гарантують 7 шарнірів петлі і міцна нейлонова втулка. Головним моментом є те, що універсальна прихована петля зі зменшеною глибиною рамної частини до 21 мм встановлюється в коробку з телескопічними наличниками без підрізання відповідної петлі частини лиштви.

Дверні петлі Anselmi Istar дуже прості у використанні і монтажі. Вони також можуть бути використані з дверним доводчиком прихованого монтажу Anselmi Battista 680 (2 петлі + доводчик).
У чому ж розкриваються особливості прихованої петлі?
По-перше, це кут відкривання, який досягає 180. Це дуже зручно в повсякденному використанні і сприяє легкому і м'якому закривання дверей. По-друге, це надійність. Для двері вагою до 60 кг знадобиться тільки 2 петлі, а для дверей вагою 80 кг– 3 петлі. І, по-третє, це естетичність. Декоративні накладки петель приховують регулювальні гвинти і в відкритому стані.
Тому, підсумувавши всі позитивні сторони покупки прихованих петель, можна точно сказати, що це правильне сучасне рішення. Використання прихованих петель принесе вам море задоволення і естетичної насолоди, адже всі недоліки буде заховано. Замовте дану дверну фурнітуру в нашому магазині і переконайтеся самі!