Стопора займають одне з головних місць в списку дверної фурнітури, адже вони чудово обмежують кут відкривання дверного полотна. Ці конструкції захищають стіну від рухів двері і тим самим беруть удар на себе. Вони легко витримують будь-які зіткнення, так як ці механізми виготовляються з високоякісного металевого корпусу. На сьогоднішній день вже розробили кілька різновидів стопорів, який відрізняються своєю конструкцією і функцією.

Всього розрізняють 3 види механізмів:

простий стопор має примітивну конструкцію і відрізняється своїм довгим терміном експлуатації. Завдяки металевому корпусу та амортизуються шару, він легко фіксує двері і трохи приглушує гучність удару.

магнітний стопор– це кращий варіант для тих дверей, які завжди повинні залишатися відкритими. У його конструкцію вбудований магніт, який притягається до такої ж відповідної частини з металу на дверях. Як тільки двері зрівнюється зі стопором, вона до нього безшумно притягується. Після цього дверне полотно залишається відкритим до тих пір, поки ви його не закриєте самостійно.

механічний стопор відмінно підходити для комерційних приміщень. Він представлений як відкидна конструкція на« козячої ніжці» ;. Ця модель може легко утримувати дверне полотно відкритим, а також запобігати його закривання.

Якщо характеризувати всю різноманітність упорів  за способом кріплення, розрізняють два типи: підлогові і настінні.

Підлоговий варіант фіксується на підлозі і в більшості випадків схожий на металеву шайбу. Він чудово підходить як для міжкімнатних, так і для вхідних дверей.
Переваги: ​​
- універсальна конструкція
- відмінний непомітний дизайн
- висока зносостійкість і міцність

Настінний варіант фіксується на стіну, яку потрібно вберегти від дверей. Найбільше вони представлені у вигляді металевої опори і мають еластичну або ж магнітну шапочку.
- не псують покриття для підлоги,  прості в установці
Наш інтернет-магазин має широкий асортимент стопорів, які представлені в абсолютно всіх кольорах: від античної латуні до матовому хрому. Також є неймовірні екземпляри у відтінку олова і патини. Що стосується виробників, кращими брендами по виготовленню упорів є 
Colombo і Tupai – вони пропонують високоякісні покриття стопора, які поєднують  собі прекрасний сучасний дизайн і практичність у використанні.