Циліндр від компанії Iseo

Вибір циліндра для дверного замка, буде безпосередньо впливати на безпеку житла і майна. У зв'язку з цим фактором слід дуже ретельно підходити до вибору даної дверної фурнітури. Так як економія на циліндрі може обернутися неприємностями в подальшому. Сьогодні є дуже багато надійних і перевірених виробників дверних личинок. Вони випускають різні моделі циліндрів з високим рівнем взломостойкості. Одним з таких є ISEO Serrature SpA.

Огляд циліндра ISEO R 90 GERA

Даний циліндр користується популярність завдяки своїм захисним характеристикам. Для запобігання зламу, личинка комплектується пластиною із загартованої сталі. Загальна довжина механізму 100 мм. Система ключ-тумблер. Циліндр має 14 пінів з високоякісної сталі. Два лицьових Піна виготовляються із загартованої сталі, що запобігає можливість висвердлювання. Наявність бічних пинов є надійним захистом від бампінга. Корпус механізму виготовляється з латуні. Випускається в двох кольорах: полірована латунь і нікель. Діапазон робочої температури досить широкий від -20⁰ до + 80⁰С. Комплектується циліндр шістьма ключами (один монтажний, п'ять робочих). Монтажний ключ на стадії ремонту або будівництва може перебувати у будівельної бригади, а по закінченню робіт необхідно використовувати один з основних ключів. Це дозволить перекодувати циліндр, робота монтажного ключа скасовується, а також збільшується рівень захисту механізму. У комплекті до пристрою додається індивідуальна карта. Вона дозволяє робити дублікати в сервісних центрах при втраті оригінальних ключів. Варто зауважити, що механізм має більш 220000000 комбінацій, що значно зменшує можливість злому за допомогою відмичок.

Трохи про виробника

Компанія утворилася в кінці 60-х минулого століття. У наступні роки функціонування в неї влилося багато європейських виробників дверної фурнітури. Це послужило розвитку дрібної фірми в міжнародну корпорацію, а продукція Iseo відома на світовому ринку дверної фурнітури.

Сьогодні компанія випускає захисну продукцію, починаючи від замків для дверейі до систем електронного захисту.

Все врізні замки від даного виробника розраховані для установки на вхідні металеві двері. Багато з механізмів мають можливість одноразової або дворазовою перекодування ключами.

Новинкою серед продукції корпорації є замки з електромеханічним проводом. Дана лінійка набрала вже понад тридцять різноманітних моделей. Замки управляються завдяки постійній подачі 12V   напруги.

Вся продукція від Iseo відповідає найвищим вимогам якості і стандартам. Завдяки щорічному впровадженню нових технологій і вдосконалення принципів складання, циліндри і замки Iseo користуються постійним попитом і успішно конкурують з іншими аналогами.