Збираючись в тривале відрядження, на відпочинок або довгострокове подорож, кожен власник нерухомості хоче бути впевнений в її безпеки і недоторканності. Для цієї мети використовуються різні пристосування, а саме: сигналізація, охорона приватним агентством і т.д. Однак головним захистом, як і безліч століть тому, залишається замок. Він охороняє будинок від посягань сторонніх осіб, дає впевненості у власній безпеці. Кращими в своєму роді вважаються замки Abloy. Це один з виробників-лідерів систем закривання і дверної фурнітури в світі. Перший замок і ключ Аблой був виготовлений ще на початку ХХ століття, з тих пір технології постійно вдосконалюються і поліпшуються. Продукція даної марки відрізняється екстремальної надійністю, загартованої для функціонування при будь-яких погодних умов. Її якість успішно оцінений в багатьох європейських країнах.

Переваги замків Abloy

Компанія в основу своєї діяльності заклала прості і водночас ефективні принципи. Виробник забезпечує безпеку,секретність і зручність користування. Так, замок Аблой; естетичне і зручний пристрій, яке відповідає споживчим запитам в усьому світі. Унікальна конструкція і тип механізму забезпечують захист від бруду, пилу, корозії, морозу і спеки. Замки Abloy мають кілька найважливіших переваг, а саме:

  1. Захист і безпека.При виготовленні замку Abloy використовуються новітні технології і секретна механіка, завдяки чому і гарантується висока якість продукції.
  2. Економічність.Замок Abloy забезпечує низькі витрати протягом життєвого циклу. Компоненти механізму попередньо запрограмовані таким чином, щоб зменшити витрати на монтаж.
  3. Унікальність.Профіль Аблой Протек 2 запатентований і не має аналогів в світі. Конструкція передбачає наявність особливого компонента кулястого виду. Без нього відкрити замок Abloy неможливо. А це не тільки ускладнює злом, а й створення копій з зліпка.
  4. Міцність.Зовнішня частина виробу закрита корпусом з розжареної сталі найвищої якості.
  5. Тривалий термін експлуатації.Замки Abloy виготовлені таким чином, щоб мінімізувати знос. Вироби не ламаються і не вимагають ремонту.
  6. Простота експлуатації.Не дивлячись на високий рівень захисту замку Abloy, користуватися ним досить просто. Монтаж зажадає мінімум часу і сил, при цьому не вимагає від людини великого досвіду і знань в цій справі.
  7. Широкий вибір продукції.Попитом користуються не тільки замки серії Abloy Protec, а й інші моделі. Кожному вдасться підібрати пристрій цього бренду з урахуванням рівня захисту і своїх фінансових можливостей.

Саме циліндр & nbsp; Abloy встановлений в багатьох державних установах, в тому числі судових, урядових, лікарнях, провідних музеях і на багатьох стратегічних об'єктах. Завдяки багаторічному досвіду і новітніх технологій, постійно впроваджуються фахівцями компанії, циліндри Аблой вже який рік утримують лідируючі позиції на світовому ринку. На сьогоднішній день в нашій країні не виникало безперешкодного злому замка цієї фірми за допомогою відмичок або різного роду інструментів. Навіть фахівці з аварійного відкриття дверей не відкриють механізм, не пошкодивши його.

Особливості замків Abloy

Вся продукція бренду Аблой, незалежно від її типу, працює за унікальним принципом обертових роздільних дисків. Останні встановлюються під різними кутами, що забезпечує величезну кількість комбінацій секретності. Замок Abloy складається з циліндра, дисків, балансу і корпусу. Він працює за таким принципом:

  • ключ Аблой вставляється до упору без будь-якого опору (відсутня пружина для викиду);
  • тільки оригінальне відмикає пристрій, вставлене і повернуте на 90 0, може перевести диски в потрібну позицію;
  • після цього баланс входить через щілину і забезпечує відкриту позицію замку;
  • щоб прибрати ключ, його потрібно в серцевині Abloy повернути в зворотному напрямку до упору. В такому випадку диски автоматично стануть на місці, а ви без праці дістанете ключ.

В даному процесі найбільш важливе значення має другий пункт, оскільки саме він відповідає за відмикання замка Abloy. Диски повертаються за годинниковою стрілкою або проти неї, тим самим дозволяють балансу впасти і звільнити корпус. Відмичка в цьому випадку виявляється безсилою. Вона дозволяє провертати тільки 2 диска, в той час як циліндр Аблой має їх 11 штук.

Установка дверних замків Abloy

Компанія-виробник реалізовує свою продукцію в більш ніж 60-ти країнах світу. При цьому всюди фурнітура Abloy користується завидноюпопулярністю. Замки даної марки воліють власники як елітних будинків, так і звичайних квартир. Вони хочуть захистити своє майно від сторонніх людей, тому і вибирають якісні комплектуючі. Для того щоб експлуатація пристроїв була максимальною, потрібна ретельна і продумана установка замків Abloy. Вона передбачає такі дії:

  1. Обрізка підводок у того номера, скільки їх 3-х мм розміру потрібно для монтажу.
  2. Установка направляючої на повідку.
  3. Збільшення довжини циліндра Аблой за допомогою монтажу подовжувачів.
  4. Блокування направляючої на кінці циліндра шляхом притискання підводка.
  5. На завершальному етапі слід переконатися в нормальному функціонуванні циліндра.

Рішення купити замок Abloy буде однозначно вдалим. Ви зможете надійно захистити свій будинок від посягань сторонніх осіб, а також забезпечити безпеку всіх членів сім'ї. Ціна пристрою повністю себе виправдовує.