Вибір циліндра для дверей

Для забезпечення захисту свого житла необхідно ретельно підходити до вибору дверної фурнітури. Сьогодні сучасні технології обробки дозволяють використовувати захисні системи без збитку дизайну приміщення.

Особливо важливу роль в надійності двері грає замковий циліндр. Адже саме на нього припадає перший« удар» від зломщиків. Від надійності даного елемента часто залежить збереження майна і безпеку власного життя. З цієї причини слід віддавати перевагу якісним серцевину і перевіреним виробникам.

Характеристики відомого циліндра з повещенних взломостойкостью

Сьогодні користується великим попитом личинка HardLock серії К100 мм. HardLock– це відомий виробник, визнаний у всьому світі. Цей пристрій має ряд захисних функцій.

  1. Захист від злому відмичкою.
  2. Захист від перелому на дві частини.
  3. Захист від бампінга.
  4. Захист від висвердлювання.
  5. Захист від витягування.

Крім всіх вищевказаних захисних характеристик, циліндр має приємний зовнішній вигляд і золотий відтінок. Компанія HardLock випускає продукцію з високим ступенем надійності і за доступними цінами. Завдяки просунутим способам виготовлення, циліндр приємно виділяється серед аналогів в одному ціновому діапазоні. HardLock серії К 100 мм має 3 клас захисту. Основні параметри циліндра:

  1. Наявність 9 пинов телескопічного типу, з додатковим піном зі сталі, розміщеним на вході. Наявність Піна-котушки забезпечує надійний захист від бампінга і складність в підборі відмичок.
  2. Циліндр захищений вставкою легованої сталі від перелому на дві частини. Вона забезпечує достатню міцність, захищає від іржі та інших руйнівних процесів.
  3. Рухомий пін забезпечує захист від злому сторонніми предметами.
  4. Механізм надійно захищений від руйнування кислотою.
  5. Гарантований термін служби– 200000 циклів відкриття і закриття.
  6. Циліндр комплектується 5 ключами.

Дані циліндри відмінно поєднуються із захисною фурнітурою від інших виробників, наприклад ROSTEX. Це дає можливість комбінувати броненакладки, захисні дверні ручки і взломостойкий циліндр. Варто пам'ятати, що повноцінно виконати свою захисну функцію даний механізм зможе виключно в комбінації з бронедверима такого ж класу надійності. Якщо знехтувати цією рекомендацією, то можна звести нанівець надійність навіть найміцнішою личинки.

Робота циліндра плавна, що дозволяє використовувати його для захисту як житлових, так і нежитлових приміщень. Поєднання високої якості, надійності, багаторічного досвіду виробника і приємною ціни робить дані циліндри такими затребуваними на ринку захисної фурнітури.

Трохи про виробника

HardLock — всесвітньо відомий виробник фурнітури, з акцентом на захисні функції. Компанія розмістилася в КНР і завоювала ринок практично з початку своєї роботи. Використання сучасних способів обробки і лиття, забезпечує високу якість і досить доступну ціну всієї продукції. Компанія випускає циліндри різних класів надійності, проте найбільшою популярністю користуються з 3 класом. За рахунок низької ціни, виробник успішно конкурує з аналогічними компаніями. Також, можливість поєднувати механізми від HardLock з продукцією інших виробників, є значним гідністю.