Білий колір в сучасних інтер'єрах

Ручки на розеті

Ручки на розеті – один із трендів сьогодення. Вони найпопулярніші та мають широкий вибір моделей для будь-якого інтер’єру і стилю.

Дверна фурнітура допомагає підкреслити стиль інтер'єру, створити потрібний акцент, внести контраст.

Розети можуть бути різної форми:

  • круглі;
  • квадратні;
  • прямокутні;

Є стандартні розети та тонкі, які чудово вписуються в сучасні мінімалістичні та функціональні інтер’єри.

Вдале поєднання

Різноманіття кольорів дверної фурнітури дає можливість створювати будь-які композиції та наповнити приміщення потрібною атмосферою. Та особливої уваги заслуговує дверна фурнітура в білому кольорі. Це колірне рішення може додати виразності, або ж мінімалістичної лаконічності. Придбати дверну ручку в білому кольорі враховуючи стиль приміщення ви зможете на 740.com.ua.

Дверна фурнітура в білому кольорі вдало виглядатиме, якщо установити її:

  • в тон дверей - ручка зливатиметься з дверима як одне ціле, що гармонійно поєднає її з інтер’єром;

  • створивши контраст – виразно виділятиметься та додаватиме яскравості приміщенню.

Та, в будь-якому разі, фурнітура повинна поєднуватися з іншими елементами інтер’єру, чи декору приміщення. Трендовий білий колір чудово буде виглядати в приміщенні чи кімнаті з присутністю світлих відтінків.

Також обов’язково потрібно враховувати стиль кімнати. 

 

Стиль, що відображає світогляд

Кожна квартира, кімната, будь-яке приміщення, яке ви обладнуєте – це відображення вашого світогляду, позиції, настрою. Тому сучасні дизайнерські рішення потребують ретельного планування та підбору кожної деталі інтер’єру.

Асортимент 740.com.ua пропонує великий вибір сучасних дверних ручок та дверної фурнітури таких відомих брендів як Aprile, COLOMBO Design, DND by Martinelli, FORME. Тут можна підібрати дверні ручки як в класичному стилі, так і в стилі модерн, хай-тек, мінімалізм чи функціоналізм.

Варто звернути увагу на новинку від Aprile. Дверна фурнітура виготовляється з міцного, довговічного матеріалу, має сучасний дизайн та підходить до будь-якого стилю. Це дійсно якісні вироби, що служитимуть довгі роки і варті своєї ціни.

Класика – завжди актуальна та не прив’язується до модних тенденцій, що весь час змінюються. Це завжди елегантно та гармонійно. В даному стилі доречні будуть як простота, так і пишність форм, рельєфність, гравіювання.

Функціоналізм – це вибір багатьох сучасних людей, які проводять вдома мало часу і проживають в невеликих квартирах, що слугують суто для відпочинку. Головна перевага даного стилю - це зручність, функціональність та раціональне використання простору.

Стиль мінімалізму має лаконічний вигляд без орнаментів та додаткового оздоблення. Переважають білий, сірий і чорний тони.

Дверні ручки для приміщень цих стилів мають бути так само ергономічними та зручними. Хорошим рішенням тут може бути дверна фурнітура на тонкій розетці, яку ви знайдете на нашому сайті.

Для стилю модерн чудово підійде фурнітура як з прямолінійними, так і округлими елементами, це асиметрія та пластичність форм без явно виражених кутів.

 

Стилю Хай-тек притаманні чіткі, прямі лінії, розмаїття скляних та металевих деталей.