В пошуках золота

Розкіш та витонченість

Інтер’єр сьогодення – це найрізноманітніші поєднання стилів, форм та колірних композицій. Починаючи від звичайних помешкань і до дизайнерських проєктів, від класики до хай-теку – усюди є свій неповторний образ, частиною якого є невелика деталь – дверна ручка.

Якщо раніше по всьому будинку встановлювалися непомітні однакові ручки, то сьогодні це вже не тільки функціональна деталь, але й декоративний елемент, важлива частина загального вигляду приміщення.

Серед великої кількості кольорів слід звернути увагу на дверні ручки відтінків латуні. Вони мають покриття подібне до золота, можуть бути, як блискучими, так і матовими. Але неодмінно додають розкоші та витонченості у будь-яку кімнату. Саме золотий колір дверної фурнітури вдало доповнить як однотонний, так і яскравий інтер’єр. 

Щоб купити дверну фурнітуру, яка гармонійно поєднається з приміщенням, радимо приділити увагу кольору та формі, стилю виконання. Ручки з золотим відтінком найкраще будуть поєднуватися з теплими кольорами інтерєру. Правильно поєднувати дверну ручку з дверима таким чином, щоб вони один одного доповнювали та виглядали як одне ціле. Відтінки золота чудово поєднуються з природніми матеріалами: деревом або камінням. Класичні білі поверхні з матовим або блискучим золотом – це завжди вдала ідея в будь-якому інтерєрі.

 

 

Золото, вилите в форми

Знайти потрібну модель можна в асортименті 740.com.ua серед таких виробників як:

та багато інших.

Сучасні виробники пропонують різноманітні рішення, що поєднують в одній ручці різні відтінки золота, є фурнітура з додаванням кераміки, скла. Різноманіття форм від заокруглених плавних до строгих геометричних. Текстура металу теж може бути на будь-який смак, адже сучасні технології дають можливість створювати навіть надскладні продукти.

Fadex – це стиль від старовини до сучасності. Тут можна знайти дверні ручки на будь-який смак. Майстри-гравери створюють унікальні продукти, що можуть красуватися на дверях історичних будівель. Та не менш вишукані моделі виблискують і в сучасних інтер’єрах.

Colombo – пропонує здебільшого плавні, округлі форми. Всі моделі отримуються методом лиття під високим тиском. Надточний процес виготовлення однієї ручки становить 7 годин. Кожна ручка відшліфовується на спеціальному обладнанні та проходить 6 етапів покриття. Продукція проходить контроль якості та тестування на зносостійкість. Саме завдяки такому складному та вивіреному процесу виготовлення виробник гарантує якість на покриття від 3 до 30 років.

Tupai – виготовляє свою продукцію з основних видів сировини: латуні, замаку та нержавіючої сталі. Вироби проходять багато етапів перш ніж потрапити на полиці магазину:

  • кування латуні;
  • лиття латуні та замаку;
  • холодне та лазерне різання;
  • удосконалена технологія полірування поверхні;
  • роботизовані процеси у поєднанні з ручними процесами.

Aprile - це стиль та лаконічність, ергономічність та сучасний мінімалізм. При виготовленні фурнітури застосовуються найсучасніші технології та дотримуються всі екологічні норми.

Механізм ручок оснащений подвійними металевими зворотними пружинами, що підвищують якість та довговічність. Удосконалене багатошарове гальванічне покриття дає можливість гарантувати довговічність в експлуатації.

Не все золото те, що блищить.

Дверна фурнітура, в першу чергу – це, звичайно зручність та надійність у повсякденному використанні. Якісні дверні ручки мають бути виготовлені з якісного матеріалу. Тому, виробники створюють свою продукцію з перевіреного та протестованого сплаву.

Алюміній, Zamac(або ЦАМ) та латунь – це сплави, які найчастіше зустрічаються у виробництві дверних ручок. Покриття золотих відтінків буде найбільш довговічним на латунних ручках, а на алюмінієвих покриття буде триматися гірше та буде чутливе до зовнішніх факторів.