Сучасний ринок дверної фурнітури пропонує споживчої аудиторії настільки широкий асортимент товарів, що вибір кращого варіанту стає для покупців досить важким завданням. Вибираючи дверні ручки не можна орієнтуватися тільки на зовнішній вигляд (колір, форма, дизайн) і матеріал. Доцільно спочатку вибрати гідного довіри виробника, чия репутація на ринку бездоганна, а якість продукції підтверджена як відповідними сертифікатами, так і численними вдячними відгуками користувачів.

Пропонуємо вашій увазі топ виробників дверних ручок, товари яких багато хто вважає зразками надійності, якості та стилю. Кожен бренд в нашому списку може похвалитися своїми особливостями, будь то унікальні дизайнерські рішення, особливі методи технологічної обробки, передові конструкторські розробки або безпрецедентно довгий термін експлуатації.

Огляд топ популярних брендів серед дверних ручок

Colombo

Дверні ручки Colombo — вибір людей творчих і схильних до сміливих експериментів в дизайні інтер'єрів. Фурнітура італійського бренду має бездоганну естетикою, а різноманітність її асортименту вражає — від лаконічних мінімалістичний силуетів до екзотичної розкоші. Фурнітура Colombo виробляється за найвищими стандартами якості з впровадженням інноваційних розробок і застосуванням робототехніки. Ручки“ Коломбо” оснащені спеціальними пружинами, розміщеними в вакуумному корпусі, що забезпечує безшумну роботу фурнітури без неприємного скрипу.

Особливості виробничих технологій забезпечують брендовим виробам можливість служити, не втрачаючи зовнішньої привабливості і відмінних експлуатаційних характеристик, протягом декількох десятиліть. Неймовірно тривалий термін служби робить фурнітуру воістину унікальною. На ринку України можна купити дверні аксесуари за нижчими цінами, але знайти пропозиції з таким співвідношенням ціни і якості буде складно.&Nbsp;

Linea Cali

Linea Cali — ще один італійський бренд, який виробляє стильну і якісну фурнітуру, яка користується завидною попитом на ринку України. Функціональні та естетичні дверні ручки Linea Cali здатні зробити дизайн унікальним. Їх переваги очевидні з першого погляду:

  • величезний вибір стилістичних напрямків, форм і кольорів (напилення під бронзу і нікель, золото і срібло, матові і глянцеві ефекти);
  • особливий тип хромування— покриття в п'ять разів товщі звичайного напилення;
  • ексклюзивні дизайнерські розробки і дорогі матеріали (в тому числі шкіра, срібло, кристали Сваровскі і фарфор Марун);
  • висока стійкість до зношування і забруднень, завдяки унікальним матеріалам виготовлення і використання високотехнологічного передового обладнання.

Компанія Linea Cali сміливо експериментує зі стилями, нестандартними матеріалами і формами, але незмінним залишається якість продукції, на яку виробник дає 10 років гарантії. Насправді ж, як показує практика, дверні ручки цього бренду служать в рази довше.

Fimet

Дверні ручки Fimet— неповторні вироби, які знайдуть відгук у душі всіх поціновувачів класичного стилю в інтер'єрі, а також ар-деко і модерна. Вигини і візерунки фурнітури Fimet можуть здатися незвичними, але на практиці ви швидко переконаєтеся в їх зручність і ергономічність. Суворий контроль виробничих процесів і прискіпливий відбір кращих матеріалів дозволяє компанії вже багато років залишатися в числі безумовних лідерів ринку дверної фурнітури.

Багатошарове покриття елегантних ручок для міжкімнатних дверей надовго зберігає їх первозданну естетику. На відміну від дешевих китайських виробів, на покритті яких швидко проступають подряпини і інші дрібні вади, що псують зовнішній вигляд, ручки“ Фимет” не схильні до пошкоджень навіть при постійній інтенсивної експлуатації.

Естетика, витонченість і якість в найдрібніших деталях— ось в чому криється успіх бренду, вперше представив свою продукцію на ринку ще в 1986 році. Демократична вартість дверної фурнітури Fimet при високій якості— ще одна перевага виробника, яке цінує споживча аудиторія.

PASINI

Pasini — виробник не найбільший, але заслужив бездоганну репутацію, його вироби поставляються в 30 країн світу і всюди користуються високим попитом. Такому успіху дверні ручки даногоренду зобов'язані наступним якостям:

  • вишуканий дизайн;
  • широкий модельний ряд, який постійно вдосконалюється новими дизайнерськими рішеннями і технологічними розробками;
  • різноманітна колірна гамма виробів;
  • відмінна надійність покриття;
  • практичність і універсальність;
  • зносостійкість (при постійній експлуатації не зникає первісний глянець, чи не з'являються подряпини і потертості).

В асортименті виробника є і акуратні компактні міжкімнатні ручки, і масивні моделі. Пружини і поворотні механізми виготовляються з високоякісної сталі з підвищеними характеристиками міцності. На особливу увагу заслуговують красиві ручки скоби даного бренду.

SYSTEM

Торгова марка System, основні виробничі потужності якої знаходяться в Туреччині, сьогодні теж є одним з лідерів сегмента меблевої фурнітури. Популярність і визнання компанія отримала спершу в своїй країні, а потім і далеко за її межами (46 країн світу і це не межа), завдяки демократичній ціновій політиці, відмінній якості фурнітури і різноманіттю дизайнерських рішень. На ринку України дверні ручки System з'явилися з 2006 року. Сучасний асортимент торгової марки представлений широким модельним рядом дверних ручок, кожна з якої володіє індивідуальним дизайном і зможе стати ексклюзивним доповненням інтер'єрів, виконаного в різних стильових напрямках.

Дверні ручки System переважно виготовляються зі сплаву міді та цинку. Вони володіють прекрасними експлуатаційними характеристиками:

  • висока міцність;
  • збільшений термін служби;
  • здатність витримувати підвищені навантаження;
  • надійність, забезпечена запатентованими механізмами.

Покупцям сподобається також широка колірна гамма і оптимальний баланс між ціною виробів і їх якістю.

Функціональні дверні ручки — невеликі за розміром аксесуари, але в інтер'єрі вони грають дуже важливу роль. Переглядаючи в каталозі моделі System, ви зможете вибрати найбільш вдалі і елегантні моделі, які гармонійно впишуться в інтер'єри, виконані в таких стилях — класика, вінтаж, модерн, а також мінімалізм і хай-тек.