Ціна заміни серцевини  замка  від 240 грн

Заміна серцевини замка - це не тільки економічний, але і досить простий крок. Вам варто лише віддати механізм в ремонт професіоналам, яким ви довіряєте. Важливо, щоб в процесі заміни личинки використовувалися лише перевірені інструменти, завдяки чому можна орієнтуватися на якийсь результат. Таким чином, кожен може назавжди вирішити проблему з заїдають замком для будь-яких дверей.

Що варто знати про заміну личинки замка?

Сама процедура заміни личинки рідко перевищує кілька годин. Проте на такий результат можна розраховувати лише тоді, коли за справу береться справжній професіонал. Замовнику ж необхідно вибрати правильну модель циліндра. Фахівці магазину 740 не тільки допоможуть у виборі, але і нададуть наступні послуги:

  • заміна різних типів замків для вхідних дверей. Тут маються на увазі штифтові, циліндрові, хрестоподібні і дискові запори. Високий професіоналізм кожного працівника дозволяє справлятися з різними завданнями;
  • консультування з усіх питань щодо заміни серцевини замка. Наші майстри займаються діагностикою залізних замків не тільки для здійснення ремонту, але і для своєчасного визначення несправностей. Повна заміна циліндра буде проведена лише в тому випадку, якщо стара деталь дійсно не може бути відремонтована;
  • заміна серцевини в терміновому порядку. На території Києва і Київської області ми приймаємо замовлення, які потрібно виконати в стислі терміни. Заміна личинки може здійснюватися протягом кількох годин;
  • заміна личинок на металевих дверях в будь-яких приміщеннях. Маю на увазі не тільки двері житлових будинків або квартир, але і офісів. Також фахівці 740 готові зробити обслуговування складських приміщень;
  • ремонт серцевини. Спеціально для цього майстер відгинає пластину, визначає можливість і доцільність ремонту. Примітно, що тривалість ремонту може перевищувати час, який необхідний для повноцінної заміни.
  • заміна личинок замків особливо складної конструкції. Безумовно, такий механізм забезпечує кращий захист від злому, проте в разі виходу з ладу хоча б однієї маленької деталі, неможливо обійтися без допомоги професіонала.

Перед покупкою звертайте увагу на матеріал, з якого виготовлена ​​личинка. В інтернет-магазині 740 найчастіше можна знайти вироби з заліза або нікелю. Кожен з варіантів має особливі переваги: ​​перший відрізняється більшою міцністю, а другий - економічністю. Однак все ж бажано орієнтуватися на той матеріал циліндра, який був встановлений спочатку.

Заміна серцевини замка в Києві: основні кроки

Перед процесом установки необхідно правильно зробити виміри габаритів личинки на замку. Це можна зробити як за допомогою професіоналів, так і самостійно. Для цього потрібно знайти болт, який знаходиться в районі кромки двері, і відкрутити його за допомогою гайки відповідного розміру. Далі — взяти ключ і привести замок двері у відкрите положення. Після того як кулачок виступив назовні, безпосередньо виміряти його довжину. Процедура заміни серцевини замка включатиме в себе наступні кроки:

  1. Витяг старого циліндра.Тут необхідна максимальна акуратність, щоб не пошкодити механізм замка. На цьому етапі майстер перевіряє, чи реально починають серцевину без подальшої заміни, і повідомляє про це власника.
  2. Мастило внутрішнього механізму.Це робиться, щоб збільшити термін експлуатації циліндра. Фахівцями компанії 740 використовується тільки графіт, виключаються будь-які рідкі масла, оскільки вони можуть завдати шкоди всьому механізму.
  3. Установка нової серцевини. Проводиться лише тоді, коли модель чітко узгоджена з замовником. Варто відзначити, що при підборі циліндра в тому числі враховується товщина двері, а також - її напрямок. Щоб щільно закріпити личинку на замку, потрібно використовувати інструмент під назвою гвинт. Далі, необхідно щільно закріпити шуруп.
  4. Перевірка якості виконаної роботи.Вважається, що після закручування шурупа замок вже можна використовувати. Відповідно, потрібно вставити ключ в замок і спробувати закрити і знову відкрити механізм. Якщо ви не спостерігаєте будь-якого шуму під час роботи личинки, і замок відкривається без зайвих зусиль, заміна була зроблена якісно.

Необхідність заміни дверного циліндра може виникнути у кожного. Це може бути як знос після тривалої експлуатації, так і, наприклад, пошкодження через використання іншого ключа. У будь-якому випадку, якщо вам необхідна заміна циліндра замка в Києві, звертайтеся в компанію 740. Тут ви зможете змінити циліндр будь-яких дверей на найбільш вигідних для вас умовах. До того ж ви можете поміняти стару личинку на нову, яка буде відрізнятися набагато кращі якості, а!