POTENT Serratureгарантія безпеки та спокою

Компанія POTENT Serrature  розробляє та виготовляє дверні замки та широкий спектр дверної фурнітури високої якості та надійності.

Своє виробництво у секторі пасивної безпеки POTENT починає з 1978 року. І вже понад 40  років розробляє численні лінії продуктів для дерев’яних, металевих, протипожежних дверей, воріт та сейфів.

POTENT створює продукцію найсучасніших технологічних стандартів, тому 2001 р. долучається до системи якості UNI EN ISO 9001, сертифікованої та оновленої TÜV Italy. Всі свої продукти та проекти виробник перевіряє на відповідність міжнародним стандартам UNI ENV.

Розвиток компанії спрямований на постійне зростання та вдосконалення, аби йти в ногу з часом. Тому використовуються сучасні технології як для проектування, так і для виробництва кожного виробу та деталі.

Використання тривимірної CAD-системи на етапі проектування дає можливість   створювати більш складні продукти та компоненти. А також максимально точні перевірки на ранніх стадіях проектування.

Врізні замки з системою перекодування

Виробник пропонує клієнтам замки, що захищені від зламу методами вибивання ригелів, зламу корпусу у дверях. На вибір є основні, додаткові, односистемні та двосистемні замки. Купити врізний замок POTENT варто не лише через надійність, але й задля зручності.

Кожна деталь замка має антикорозійне покриття.

Але головна особливість врізних замків POTENT в їх системі перекодування. Вона дозволяє швидко, легко та безліч разів перекодовувати замок:

  • на новий комплект ключів;
  • повернути стару комбінацію ключів;
  • анулювати комбінацію замка під сервісний ключ.

Зручність для підприємств

Унікальність конструкції перекодування такого замка дозволяє кодувати різні моделі замків під одну комбінацію. Це зручно у випадку, коли потрібно відчиняти багато приміщень. Таким чином, більше не доведеться носити з собою цілу зв’язку ключів. Достатньо буде перекодувати замки під одну комбінацію, яку буде відкривати один ключ. Купити замки POTENT ви можете в нашому інтернет-магазині 740.com.ua.

Керування доступом до приміщення

Також є модифікація замка з гостьовим ключем.  Це варіант, де майстер-ключ працює на 4 оберти, а гостьовий ключ працює на 2 оберти. Така функція надає можливість керування доступом до приміщення в робочі та неробочі години.

 

POTENT пропонує і накладні замки з різними запірними механізмами:

  • циліндрові;
  • сувальдні;
  • ригельні.

Циліндрові є одними з найбільш надійних запірних механізмів.

У сувальдних головною перевагою є сувальди, які блокують запірні ригелі. Такий запірний механізм відкривається лише рідним ключем.

Ригельні - найбільш прості та надійні, мають високу міцність. Забезпечують можливість відкривання зсередини без ключа.

Тут так само можна обрати основні або додаткові замки.

Циліндрові – мають броньований циліндр із захистом від прокручування та висвердлювання.

Окрім замків, POTENT пропонує комплекти ключів та бланки ключів, броненакладки, електрозащіпки, девіатори, сейфові замки.

Серед сейфових замків є:

  • замки з сувальдним ключем;
  • замки кодові;
  • замки комбіновані (ключ-код).