Мануфактура M&T. Один дизайн - весь проект.

M&T мануфактура – чеське виробництво дверної фурнітури, засноване у 1997 р. трьома братами-спортсменами, вольовими та цілеспрямованими людьми. Вони мали чітке бачення свого шляху та втілили ідеї у власній компанії. Ціллю створення M&T були і є - постійна розробка, виробництво та реалізація нових дизайнерських, конструктивно та технологічно унікальних продуктів.

Унікальність підходу виражається:

  • у виробництві дизайнерських серій ручок із цільної латуні;
  • використанні сучасного технічного обладнання одночасно з великою долею ручної роботи;
  • з постійними інноваціями та надточним рішенням усіх деталей продукту.

Традиційне чеське машинобудівне виробництво дозволяє професійно розробляти нові конструктивні рішення, впроваджувати нові виробничі та технологічні процеси та пропонувати інноваційні проекти.

Пріоритети бренду M&T:

  • Матеріал;
  • Інновації;
  • Дизайн;
  • Поверхні.

Завдяки власному виробництву та монтажу фурнітури в одній зоні M&T вдається проектувати та розробляти все більш витончені та привабливі продукти. Використовуються нові технології та виробничі процеси для нових форм і матеріалів ручок та іншої фурнітури.

Мануфактура виготовляє не лише структурну/механічну частину виробів. Тут же проводяться і візуальні/поверхневі виробничі операції та процеси.

M&T тримає лідерство в нанесенні металевих поверхонь різних відтінків з тривалою гарантією. Вироби можуть бути виконані у 10-и колірних рішеннях. Ви можете обрати потрібний вам варіант дверних ручок у нас.

Дизайн, що захоплює.

Девіз M&T: один дизайн – весь проект. Тож, кожен замовник може оформити інтер’єр в єдиному стилі, сформувавши свій характерний дизайн. Виробник пропонує необмежену кількість комбінацій вставлених матеріалів - метал, дерево, ефект "скла", шкіра в багатьох кольорах і варіаціях для виробів усіх типів дверей і вікон.

Фурнітура M&T виготовляється тільки з якісних матеріалів:

  • Латунь 65% виробництва;
  • Виробництво нержавіючої сталі 35%.

 

M&T Minimal & Maximal.

Особливої уваги заслуговує серія Minimal & Maximal.

Дизайн 2013 з серією ручок Minimal & Maximal отримала нагороду RED DOT.

Модель Maximal дає змогу поєднувати основний матеріал ручки зі вставленими матеріалами. Це може бути необмежена кількість комбінацій.

Серед них можна обрати:

  • Метал;
  • Дерево;
  • Шкіру;
  • Ефект «скла».

Користуються популярністю дверні ручки M&T і в Україні. Висока міцність сплаву та оригінальність стилю знаходить все більше прихильників, що бажають придбати дверні ручки M&T.

M&T Minimal– це строгість та лаконічність форми, малопомітна розетка та мінімалістичні кольорові покриття. Якість забезпечує пружинний механізм М 2011, що гарантує тривалий термін експлуатації без зміщення і провисання. Та матеріал – цільна латунь.

Виробник дає 3 роки гарантії на механізм та від 3 до 15 років – на покриття.

M&T Minimal – це строгість та лаконічність форми, малопомітна розетка та мінімалістичні кольорові покриття. Якість забезпечує пружинний механізм М 2011, що гарантує тривалий термін експлуатації без зміщення і провисання. Та матеріал – цільна латунь.

Виробник дає 3 роки гарантії на механізм та від 3 до 15 років - на покриття.

Minimal 2.0 з вбудованим WC замком.

Поєднання дверної ручки та замка для туалету.

Ця модель дозволяє обходитися без додаткових розеток та ключів. Також M&T пропонує широкий спектр додаткових продуктів у тому ж дизайні та кольорах.

Замовити продукцію M&T ви можете на нашому сайті 740.com.ua