Якість та надійність Mottura

Mottura Serrature di Sicurezza s.p.a – провідний виробник дверних циліндрів високої надійності та замків для дерев’яних і сталевих дверей та сейфів. Продукція здобула популярність в найбільших країнах світу, завдяки найвищій якості та надійності виробництва. Міцні та витривалі двері циліндри виготовляються зі спеціальних сплавів, які роблять їх особливо стійкими. Продукти компанії постійно вдосконалюються та проходять лабораторні досліди та аналіз, тому Mottura - це завжди найвищі стандарти якості за системою UNI EN ISO 9001/2008. Купити дверний циліндр такої якості – це свідоме рішення для забезпечення надійності та захищеності будь-якого приміщення.

Mottura CHAMPIONS® C55 – ваш спокій та безпека

Найголовніша функція замку – захист від злому та несанкціонованого відчинення дверей.

Циліндр  Mottura CHAMPIONS® C55  протидіє будь-якому методу злому та має найвищі показники безпеки. Всі циліндрові механізми захищені від бампінгу, пікінгу, трейсингу. Особлива система управління пінами, які вільно обертаються, хибні пази на пінах та велика кількість комбінацій зводять нанівець декодування циліндра. Штифти, піни та заглушки із загартованої сталі захищають від висвердлювання. Також даний продукт убезпечить від зламу відмичками.

 

Надійність в кожній деталі

Важливою деталлю є ключ, виготовлений за спеціальною технологією та захищений від копіювання. І це ще одна з переваг, через яку варто купити циліндр Mottura.

Ключ має цільну конструкцію. А найвищий рівень безпеки в ньому забезпечує математичний штифт, подвійна десмодромна доріжка та новий рухомий елемент. Отримати дублікат ключа можливо виключно з картою власника. Копії картки не видаються, а дублікати ключів без неї не виготовляється. Serrature S.p.A. - єдиний суб'єкт, що має право виготовлення ключів CHAMPIONS® C55 за картою власника, тож зробити підробку зловмисникам не вдасться.

 

Безліч дверей – одне рішення

CHAMPIONS® C55ідеальне рішення для створення майстер-системи. Одним майстер-ключем можна відкривати від декількох циліндрів до цілих груп. Таке рішення ідеально підходить для готелів, готельно-ресторанних комплексів, офісних приміщень, клінік, торговельних центрів. Таким чином, керівник матиме доступ до кожних дверей і лише один ключ, а рядові співробітники матимуть свої ключі до конкретних приміщень. Купити циліндр CHAMPIONS® C55 та замовити виготовлення майстер-системи ви можете в наших магазинах у місті Києві, або зробивши замовлення в інтернет-магазині 740.com.ua.

Варіанти майстер-системи

Система «Один ключ» - декілька циліндрів з однаковим кодом, який можна відчинити одним ключем.

Система «Майстер-ключ» - майстер-ключ відчиняє всі циліндри системи, а індивідуальні ключі – лише свої циліндри.

Більш складна система «Майстер-ключ» для групи приміщень.

В такому випадку приміщення діляться на 2 групи.

Головний майстер-ключ – відчиняє всі циліндри системи обох груп.

Майстер-ключ – відчиняє одну групу циліндрів, але не підходить до іншої, яка має інший такий майстер-ключ.

Індивідуальний ключ – ключ, що відчиняє лише свій циліндр.

Система «Майстер-ключ» з головним ключем для групи приміщень

Головний ключ для групи приміщень – відчиняє всі циліндри усіх груп системи.

Майстер-ключ на декілька груп приміщень – відчиняє декілька груп приміщень, але не відкриє решту.

Майстер-ключ на 1 конкретну  групу приміщень – відчиняє лише її, до інших не підходить.

Індивідуальний ключ – ключ, що відчиняє лише свій циліндр.

Система з основним замком

В даній системі кожен ключ відчиняє свій циліндр та основний замок. Таким чином, кожен працівник має змогу відчинити головний вхід до підприємства та двері у свій кабінет. До інших дверей доступу не матиме.