Чорні міжкімнатні ручки

Скільки вже років чорний колір завойовує серця покупців? Адже для кожного з нас не є новиною той факт, що чорний– це незамінна класика, яка завжди залишається на вершині популярності і моди. Саме цей відтінок може передати ту розкіш і граціозність, яку не може показати білий або сірий. Тому, вибираючи чорну фурнітуру в ваші кімнати, можете не сумніватися в правильності свого рішення.
Також, крім перерахованих вище якостей, дверні ручки чорного кольору допоможуть розставити потрібні пріоритети і акценти, і навіть підкреслити стиль всього інтер'єру. Фурнітура темних відтінків це не тільки красиво, але і дуже практично!

Матові чорні дверні ручки

По-перше, ви назавжди забудете про відбитки п'яльці. Матові чорні дверні ручки дуже складно забруднити, тому тепер ви зможете не переживати про це.
По-друге, це дуже зручно! Чорна фурнітура вважається найпрактичнішою в повсякденному використанні завдяки своїй якості ідеально приховувати недоліки. На темних дверних ручках ви ніколи не побачите потертостей, які виникли внаслідок надмірного використання. Цей відтінок настільки насичений, що він буде залучати вас як в день покупки, так і в день, коли ви будете купувати іншу фурнітуру.

Наш Інтернет-магазин радий вам повідомити, що у нас є величезний вибір чорних дверних ручок, які відрізняються своїм неймовірним якістю і дизайном. Ми зібрали кращі моделі дверних ручок від кращих виробників Європи. Кожна з них має неймовірним сучасним стилем, який може підходить під будь-який інтер'єр.

Лідерами на ринку дверної фурнітури зараз вважаються  марки tupai і AprileЦе одні з найбільш відомих, популярних і найбільших фабрик виробників дверної фурнітури в Європі.

Компанії спеціалізується на обробці нержавіючої сталі і лиття, використовуючи в якості сировини латунь і zamak. А сучасні технології виробництва дають фабрикам виконувати найрізноманітніші варіанти обробок своїй продукції.

Тому дверні ручки даних виробників, особливо фурнітура чорного відтінку, - це високоякісний продукт, який відрізняється своєю якістю, надійністю і практичністю.