Електромеханічні клямки 

Це пристрої, що гарантують функцію постійно закритих дверей.  Тому
більшості користувачів подобається можливість дистанційно контролювати стан запірного механізму. Але, якщо ви хочете, щоб засувка прослужила вам довгий час, вам слід правильно підібрати і встановити пристрій.

При покупці електромеханічного замка зверніть увагу на наступні параметри:

  різновид механізму;

 спосіб установки;

 вид двері;

 зовнішні чинники.

Спочатку давайте більш детально розглянемо види електромеханічних засувок:

Iтип – нормально-закрита. Цей термін позначає механізм, який відкривається тільки у випадку подачі напруги. Підключивши такий вид засувки до змінного джерела струму, ви зможете почути характерний звук. Але, якщо напруга відсутня, двері так і буде зафіксована в закритому положенні.

ІІтип – нормально-відкрита. Цей механізм– повна протилежність попередньому. Протягом того як через котушку проходить струм, двері залишаються в закритому положенні. Коли ж подача напруги припиняється, то проводиться відкриття засувки.

ІІІ тип – засувка з арретірованія. Даний вид механізму відрізняється тим, що є можливість використовуватися одноразовим відкриттям дверей відразу після подачі на котушку імпульсу. Таким чином, після того як було отримано сигнал від пристрою управління, засувка тримається у відкритому стані до моменту самого відкриття. І тоді вона відразу ж автоматично перемикається в режим фіксації. Завдяки спеціальному язичку, розташованому в середній частині механізму, ви можете розпізнати цей тип засувки.

Всі ці три типи електромеханічних приладів можна встановити за допомогою двох способів: накладного і врізного.
 За статистикою,накладні засувки в становлюються як додатковий механізм до основного замку. Головною перевагою цього способу є те, що тут досить простий алгоритм монтажу. У більшості випадків накладні електрозащіпки встановлюють як в вхідні, так і в міжкімнатні двері. Також можливий варіант монтажу на хвіртку.
 Якщо ж установка засувки проводиться за допомогою врізного способу, пристрій слід помістити всередину двері. Після монтажу вам буде видна тільки кріпильна планка.

Тому перш ніж купувати пристрій, детально вивчіть його характеристики та особливості. А наш інтернет-магазин вам в цьому допоможе. Ми пропонуємо широкий асортимент електромеханічних засувок, які відрізняються високим рівнем якості, міцності і надійності.