Ручки з нержавіючої сталі: переваги і недоліки

Зараз ні один ремонт не може обійтися без заміни дверей або ж установки нових дверних ручок. Навіть якщо ви придбали нову квартиру або будинок, настає такий час, що дверні ручки починають працювати неналежним чином. Тоді вам доводиться звертатися до майстра або ж зразу йти в магазин за новою дверний фурнітурою. Але навіщо піддавати себе поломки ручок, якщо можна купити надійні і зносостійкі дверні аксесуари?
Більшість людей не звертають увагу на матеріал з якого виготовлені ручки, але дуже прискіпливі до дизайну. Чому?  Адже саме матеріал– ключова характеристика ручок, яка згодом і покаже вам справжній термін придатності цієї фурнітури.

Так ручки з якого сплаву вам прослужать найбільший час?

Відповідь однозначна– дверні ручки з нержавіючої сталі.

Саме ця легована сталь з вмістом хрому досить стійка до корозії і до використання в агресивних середовищах. Саме ця сталь має високі механічні властивості. В основному її використовують для виробів, що працюють на знос.
Що стосується дверних ручок, цей вид стали дуже неохоче піддається якій-небудь декоративної обробці, тому часто більшість дверної фурнітури з нержавіючої сталі має досить мінімалістичний і одноманітний стиль. Але, незважаючи на це, вони займають перші ряди в магазинах дверних аксесуарів і на даний момент користуються неймовірним попитом.
Дверні ручки з нержавіючої сталі виступають універсальними комплектуючими, які впишуться в будь-яку обстановку. Вони ергономічні, зовні привабливі.

Які ж головні переваги та недоліки дверної фурнітури з цієї стали?

 Ручки з нержавіючої сталі володіють високими показниками міцності.  Вони зроблені з зносостійкого сплаву металу, що сприяє їх експлуатації на протязі довгого часу.
 фурнітури з нержавіючої сталі відмінно підійде не тільки для міжкімнатних дверей, але і для вхідних, адже цей матеріал один з найбільш надійних і якісних.
 нержавіюча сталь – матеріал, який веде себе добре в різних умовах. Тому дверні ручки з цього сплаву можна встановлювати на кухні, у ванній і інших приміщеннях, де вологість вище норми.
 дверна фурнітура з нержавіючої сталі хороша тим, що її дуже складно затерти або подряпати. Такі ручки краще встановлювати там, де є великий наплив людей.
 ручки з нержавіючої сталі мають досить простий і мінімалістичний дизайн, але іноді це навіть і плюс!
  якщо встановлювати ручки з нержавіючої сталі на вхідні двері, вони будуть досить холодні на дотик.
З кожним роком конкурентоспроможність ручок з нержавіючої сталі тільки посилюється, тому варто розібратися в найголовніших виробниках даної дверної фурнітури.

Дотримуючись асортименту нашого інтернет-магазину, на ринку дверних ручок можна виділити наступні компанії:
Дверні ручки нержавейка TUPAI – це кращий вибір для вашого будинку або офісу. Адже саме цей виробник спеціалізується на обробці нержавіючої сталі і лиття, використовуючи в якості сировини латунь і zamak. Їхня продукція неймовірно елегантна і сучасна, ручки виходять досить яскравими і надійними. Колекція ручок з нержавіючої сталі виконана за допомогою високих технологій, що дозволяють зробити ручки без гострих країв. Ручки можна встановлювати як в спальню, так і в ванну, так як вони зроблені з високоякісного і зносостійкого матеріалу.
Польська компанія Metal-Bud також спеціалізується на виробництві дверної фурнітури
з нержавіючої сталі.Главним перевагою цієї фірми є те, що вона виготовляє
ручки з нержавіючої сталі в різноманітних стилях: від сучасного до ретро.

Відмінною новинкою серед виробників стала чеська фабрика ROSTEX. Вона виготовляє дверну фурнітуру, в тому числі ручки для міжкімнатних дверей. Головною особливістю цієї компанії є її сучасний матеріал. Фурнітура виготовляється з нержавіючої сталі з PVD покриттям. Завдяки якості збірки і PVD покриття ручки можна використовувати в громадських місцях з високою прохідністю. У більшості ручки виконані в мінімалістичному лофт стилі.

Також, новинка в нашому інтернет-магазині– компанія STERK. Для кріплення не використовуються пластикові елементи, що гарантує щільне прилягання ручки до дверей і її естетичний вигляд. Ручки мають невимушений офісний стиль. Краще рішення для громадських місць, кафе, магазинів або торгових центрів.

Тому дверні ручки з нержавіючої сталі – відмінне рішення для вас, адже вони відрізняються високою якістю, надійністю і універсальним дизайном.