Дверний дотягувач

Використання дверних дотягувачів актуально як в житлових будинках, так і в готельно-ресторанних комплексах. Даний механізм забезпечує комфортне відкриття і закриття дверей. Не так давно в Київській готелі Турист були встановлені дверні дотягувачи Ryobi 1554. Ці пристрої є в асортименті нашого інтернет магазину.

Особливості та характеристики дотягувача

Дверний дотягувач Ryobi 1554 відрізняється високою інтенсивність роботи і добре підходить для дверей самого різного типу. Як матеріал для дверного полотна може служити ПВХ, дерево, алюміній і сталь. Даний дотягувач можна використовувати на протипожежних дверей, з межею міцності в 60 хвилин. Ryobi 1554 відноситься до класів від 2 до 4, ця характеристика регулюється переміщенням пристрою по площині полотна двері. дотягувач має такі габаритні розміри: 223 Х 67 Х 52 мм.

Цей пристрій вважається вельми довговічним, воно розраховане на 1000000 циклів відкривання і закривання. дотягувач може комплектується стандартною тягою і тягою з фіксацією. Кут фіксації при відкритті 70⁰ - 180⁰, можливо додаткове регулювання і обмеження. Температурний діапазон для використання даної системи досить широкий– від -20⁰C до + 45⁰С. дотягувач відмінно впишеться в будь-який навіть самий строгий інтер'єр, нітрохи його не зіпсувавши, це забезпечується комплектацією спеціальної пластикової декоративної кришкою. Є кілька варіацій колірного оформлення– срібний, темно бронзовий і білий.

регламентуються умови роботи

Встановлювати дверні дотягувачи, необхідно строго дотримуючись інструкції. Інакше це може значно позначитися на якості роботи пристрою. Якщо немає можливості зробити це самостійно, то краще звернутися до кваліфікованих фахівців. Це заощадить Вам час і забезпечить правильне функціонування дотягувача.

Не можна «допомагати» пристрою в закриття дверей, це може негативно позначитися на його роботі або зовсім зламати його.

У даного виду дотягувача є функція регулювання швидкості, при налаштуванні пристрою, слід вкрай обережно крутити регулятори проти годинникової стрілки. Важливо стежити, щоб не зламати важелі і не пошкодити клапани, інакше робоча рідина може витекти, а механізм перестане функціонувати.

Для забезпечення тривалої та якісної роботи дотягувача, слід періодично підтягувати кріпильні гвинти.

Сила утримання зазвичай регулюється прямо на заводі. Але при необхідності підправити це характеристику це можна зробити без особливих труднощів. Для регуляції фіксації потрібно розібрати і відокремити тягу, викруткою через спеціальний отвір можна відрегулювати силу утримання. Повертаючи за годинниковою стрілкою — вона буде збільшуватися, а проти — навпаки зменшуватися. Не слід робити більше одного повного обороту викруткою.

Виробник дотягувачів

Виробляє даний пристрій відома на весь світ компанія RYOBI. Вся продукція цього виробника є зразком якості та довговічності. Секретом японської компанії є скрупульозність в підході до деталей і дрібниць. Завдяки використанню найсучасніших винаходів, механізм відмінно працює і при низьких і при високих температурах. Крім того, японський виробник подбав про функції фіксації двері в заданому положенні.