Linea Cali Liberty  є витончене твір мистецтва на тлі звичайних дверних ручок.

Дверні ручки Linea Cali огляд

Дана дверна ручка прикрасить будь-яку міжкімнатні двері. А висока якість виробництва дозволить відслужити їй багато років без перебоїв.
Дверна ручка виконується в різних кольорах, в Україні доступні для замовлення перейти для перегляду.
Розетка у неї декорована оригінальним різьбленням і доповнюється різьбленими елементами на самій ручці.
Ідеально ручка буде виглядати на дверях, виконаних в класичному стилі, які випускаються і вітчизняними та зарубіжними компаніями. Добре поєднується вона з темними дверними полотнами з натурального дерева, або з імітацією на дорогі породи деревини.

Дверні ручки Linea Cali Liberty  мають наступні габаритні розміри:

1. Загальна довжина– 150 мм.
2. Діаметр розетки– 56 мм.
3. Діаметр додаткової розетки під ключ– 56 мм.
  На рівні з зовнішніми якостями вироби, виробники ретельно стежать за надійністю механізму і його довговічність. При виробництві даної продукції дотримуються всі технологічні тонкощі, а захист металу від псування, корозії та інших несприятливих факторів забезпечується використанням високоякісної напилення на основі цирконію.

Дверні ручки Linea Cali Liberty виготовляються з латуні, це забезпечує їх високу міцність.

При виборі подібної фурнітури люди зазвичай керуються такими критеріями:

1. Функціональність– в даному випадки ручка рухлива, а отже її застосування набагато комфортний ніж стаціонарних аналогів.

2. Врізні або накладні– в нашому випадку ручка накладна, тобто вона встановлюється на дверне полотно, це забезпечує більшу міцність і надійність при експлуатації.

3. Матеріал вироби – в порівнянні з пластиковими, дерев'яними і мідними ручками, даний виріб відрізняється високою міцністю суміщеної з привабливим зовнішнім виглядом.

4. Якість і надійність виробника – відома італійська компанія виробляє високоякісні ручки вже багато років.Linea Cali Liberty

Зіткнувшись з їхньою продукцією сумнівів в її надійності виникати не може Linea Cali Liberty виконана бездоганно. Хід язичка плавний і м'який, пружна пружина забезпечує швидке повернення ручки в початкове положення. Дизайн вироби не помітний і в той же час вишуканий. Держак громіздка і відмінно підійде навіть для невеликої двері. Прийнято що б стиль ручки поєднувався з усією іншою фурнітурою.

Підібрати різну фурнітуру під стиль обраної ручки не складе труднощів, так як виробник спеціалізується не тільки на ручках, при необхідності можна підібрати різьблені дверні аксесуари, петлі і доводчики.

Linea Cali - одна з найвідоміших закордонних компаній, спеціалізується на виготовлення дверей і комплектуючих до них. Початок роботи виробника довелося нарешті 80-х років. Уже в той час вся продукція компанії відрізнялася високою якістю і вишуканим стилем на тлі всіх інших виробників. Засновником відомого бренду став майстер по роботі з латунню– Валле Саббах. У виготовленні продукції часто використовуються сміливі і незвичайні рішення, комбінації порцеляни, металу і скла. Всі ручки від Лінеа Калі мають оригінальний і своєрідний дизайн.